Madrid: Serbarea copiilor înscriși la cursurile de chitară și actorie

Serbarea la final de an școlar a grupelor de copii înscriși la cursurile de chitară și actorie organizate sub egida Ambasadei României la Madrid, „Clubul Copiilor” a fost un motiv de bucurie, recunoștință și emoție. Și pentru că micii artiști se numără printre cei mai talentați români din comunitate, ambasada a considerat că ultima zi de cursuri reprezintă un bun prilej pentru a înmâna diplome de merit atât participanților, cât și minunatelor lor profesoare, care, din pasiune pentru artă și dragoste pentru copii, și-au dedicat o mare parte din timpul liber pentru a împărtăși celor mici tainele muzicii și ale actoriei.

Diplomele de „Român Talentat” au fost înmânate de ambasadorul George Bologan în semn de apreciere pentru interesul copiilor de a-și valorifica aptitudinile și de a oferi timpului sens prin pregătirea constantă. Meritul și entuziasmul celor două profesoare de a investi în a scoate la lumină înclinațiile artistice și de a stimula creativitatea copiilor au fost răsplătite printr-o Diplomă de Excelență.

În mesajul transmis părinților, ambasadorul a subliniat importanța ca cei mai tineri să fie însoțiți în pătrunderea progresivă în societate și în tainele vieții. „În inima fiecărui copil se află o imensă bogăție care are nevoie să fie valorificată în dezvoltarea umană către maturitate. Copiii sunt izvor de speranță, părinții, la rândul lor, trăiesc și muncesc pentru micuții lor, iar ambasada a dorit să le fie alături crezând cu tărie că în copii, fiecare națiune își vede propriul viitor”.

Ambasada transmite și pe această cale, invitația de a se alătura și alți copii în Clubul Copiilor. Pentru a vă înscrie copilul la lecțiile gratuite este de ajuns să trimiteți un mesaj la adresele de email: eninerica@yahoo.com (chitară) și mariana_achimxx@yahoo.es (actorie), unde să indicați: numele și vârsta copilului; dacă copilul dumneavoastră a mai urmat vreun curs de chitară/actorie; numele, și un număr de telefon al părintelui.

Foto: Ambasada României în Regatul Spaniei