Anunțuri

Madrid, 13 mai 2023
Biroul de avocatură BRILAW ABOGADOS MADRID anunță recrutarea unui avocat în exercițiu!
CANDIDATUL IDEAL TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEASCĂ URMĂTOARELE CERINȚE:
– să fie o persoană dinamică, serioasă, capabilă să identifice rapid soluții juridice adecvate proiectelor alocate;
– să dețină cunoștințe juridice teoretice și practice temeinice, în special de drept civil, comercial și drept internațional privat. Experiența în sală constituie un avantaj;
– persoană organizată, capabilă să își asume responsabilități, cu abilități de management al proiectelor;
– excelente abilități de comunicare și lucru în echipă;
– cunoașterea și stăpânirea limbajului juridic în limba română constituie un avantaj, iar în limba spaniolă obligatoriu la un nivel superior, raționament juridic solid, bune abilități de scriere juridică;
– deontologie profesională;
– deținerea permisului de conducere categoria B reprezintă un avantaj.
PROCEDURA DE RECRUTARE:
Candidații interesați sunt rugați să trimită CV-ul la adresa: secretaria@brilawabogados.es
iar ulterior vă vom contacta pentru interviu în Madrid.
Te așteptăm în echipa noastră!

Muncă – Oferte 
Căutăm o persoană pentru postul de coordonator și gestionare a zonei pentru biroul nostru (Agenție Imobiliară din Sevilla), cu cunoștințe de informatică și rețele sociale. Salariu fix plus comisioane. Disponibilitatea de a se integra imediat. Cei interesați pot trimite curriculum vitae la adresa: inmobiliariatecnohogar@gmail.com

Granada. Avem nevoie de un formator tehnic comercial. Este esențial să aibă experiență în domeniul esteticii și al aparatelor avansate: laser, diatermie, cavitatie, HIFU etc. Înregistrare în sistemul de securitate socială, salariu fix + stimulente. Persoanele interesate pot suna la 691 559 705. Trimiteți curriculum vitae la: info@integralestetica.com

Se caută persoane care să ocupe două posturi în Sevilla, zona Carretera Carmona-San Diego. Se oferă: contract nedeterminat, asigurare socială la normă întreagă, salariu fix + obiective + comisioane. Formare asigurată de companie. Dezvoltare profesională în sector. Cerințe: Persoană educată, pozitivă și cu abilități comerciale. Prezență excelentă. Persoanele interesate pot veni personal la adresa Carretera Carmona nº69 (lângă Lidl),
trimite CV-ul la adresa de e-mail: seae5@tecnocasa.es

Se caută bucătar sau bucătăreasă, ospătari și ospătărese cu experiență în Torrejon de la Calzada și Alcorcon. Persoanele fără acte sunt excluse, nu vom angaja pe nimeni care să fie ilegal. Vă rugăm să trimiteți CV-ul la adresa de e-mail: restauranteasadormia@gmail.com

Se caută ospătar sau ospătăriță cu experiență demonstrabilă, mediu de lucru plăcut, echipă de 6 persoane în sală, program cu pauză. Persoanele interesate sunt rugate să se prezinte la Restaurantul Cerveceria el Rompido, Madrid, metroul Antonio Machado, linia 7, strada Valle de Mena 2. Nu sunați inutil! Doar mesaj pe WhatsApp la: 697 860 774.

Caut șofer cu experiență în VTC (Uber, Bolt) rezident în zona Arganda del Rey sau în imprejurimi. Detalii la telefon: 691 012 234 sau WhatsApp.

Se caută chelneriță, cu bună prezență și dorința de a lucra în echipă, în Gijón (Asturias). Telefon: 657 26 63 44.

Hostal din Barcelona, firmă serioasă și lider în sector angajează recepționer. Condiții: experiență de cel puțin un an în servirea clienților, experiența în sectorul hotelier va fi apreciată pozitiv; încorporare imediată și disponibilitate totală de a lucra cu normă întreagă. Persoana trebuie să fie discretă și serioasă, să aibă bună prezență; să fie persoană dinamică și hotărâtă. Obligatoriu, vorbire fluent spaniolă și engleză și/sau franceză. Atribuțiile postului: servicii telefonice și discuții față în față cu clienții; efectuarea check-in și check-out; control zilnic de numerar; control ture. Se oferă: contract pe perioadă nedeterminată, normă întreagă, mediu de lucru bun, compensație financiară atractivă. Cei interesați pot trimite CV actualizat cu poză pe WhatsApp Messenger, telefon: 0034/  601 22 03 11.

Restaurant din Sevilla are nevoie de 2 persoane cu ceva experiență, ca ospătar sau curier sau ambele, cu motocicletă sau fără motocicletă, pentru a livra mâncare la domiciliu în zona Triana și zona Est Sevilla. Angajare imediată. Mai multe detalii la telefon: 722 88 22 54 (Sergio).

Avem nevoie de 3 persoane calificate pentru securitate, în Bermeo (Vizcaya), zona portului, pentru a lucra de luni până duminică cu pauzele stabilite de lege și cu normă întreagă. Încorporarea în companie va fi imediată. Telefon: 944 46 75 65.

Firmă de pază caută agent de pază cu TIP valabil (cei care nu îndeplinesc această cerință să se abțină) pentru a acoperi un concediu de lungă durată în Las Rozas (Madrid). Încorporarea imediată va fi evaluată. Obligatoriu permis de conducere și autoturism. Telefon: 917 77 78 69.

Firmă de pază caută agent de pază cu TIP în vigoare pentru a lucra în Leganés (Madrid). Serviciu conform acordului național. Încorporare imediată. Telefon: 917 77 78 69.

Se caută șofer de camion cu remorcă, în Aranda de Duero (Burgos), pentru rută națională, de luni până vineri, sfârșit de săptămână liber. Mai multe informații la telefon: 608 48 08 51.

Este nevoie de mecanic în Aranda de Duero (Burgos), pentru întreținerea camioanelor și remorcilor (schimb de ulei și filtre etc.). De preferat, persoană cu cunoștințe de bază pentru electricitate și sudare. Telefon: 608 48 08 51.

Instituție de asistență socială pentru întreținerea persoanelor în vârstă din Pola de Siero (Asturias) are nevoie de personal de îngrijire medicală, cu normă întreagă sau jumătate de zi. Detalii la telefon: 985 72 01 00.

Suntem o firmă de construcții și renovări pentru case și piscine din Alcalá de Guadaira (Sevilla). Avem nevoie de zidari, care au domiciliul în Sevilla sau orașele din jur. Condiții: experiență, seriozitate, onestitate, responsabilitate și dorință de muncă. De preferat, persoane cu mașină proprie sau permis de conducere. Cei interesați pot contacta firma, via WhatsApp: 697 81 61 45, 611 10 28 57.

Se caută personal administrativ cu experiență, în Molina de Segura (Murcia), cu domiciliul în zonă sau împrejurimi. Contact: via WhatsApp, 695 66 84 92.

Instituție de asistență socială pentru întreținerea persoanelor în vârstă din Valdepeñas (Ciudad Real) caută ergoterapeut cu experiență în geriatrie (ramură a medicinii care se ocupă cu studiul bolilor bătrâneții), pentru acoperirea concediilor medicale pe termen lung, cu posibilitate de avansare în cadrul companiei. Telefon: 600 80 51 09, 924 25 55 03.

Caut persoană pentru curățenie, într-un apartament în centrul Barcelonei. Cei interesați, sunați doar în timpul orelor de prânz, inclusiv duminica și de sărbători. Dacă nu pot să răspund, vă rog să vă lăsați numele și numărul de telefon sau să mă sunați mai târziu. Mulțumiri. Telefon: 934 54 86 26.

Caut persoană cu experiență, care să facă curățenie în casă, în Buenavista del Norte (Tenerife), o zi în fiecare săptămână, timp de 4 ore, dimineața, în orice zi de joi, vineri, sâmbătă sau duminică. Mai multe informații la telefon: 630 21 55 98.

Pentru a îngriji corespunzător o doamnă în vârstă, nedependentă, în Barcelona, se solicită o persoană singură, fără obligații, cu experiență, responsabilă și atentă (internă/externă). Comunicați doar prin mesaj scris, via WhatsApp, în care să menționați naționalitatea, stare civilă, telefon etc. Telefon: 641 701 960.

Este nevoie de o internă care să ajute și să țină companie unei doamne în vârstă, în Ibiza (Baleares). Se oferă cazare, întreținere și 700€ pe lună. Mai multe detalii la telfon: 605 428 771.

Caut doamnă serioasă, cu experiență, care să lucreze cu o persoană bolnavă de Alzheimer și să ajute în casă. De preferat, o persoană care să locuiască în zona Mairena del Aljarafe (Sevilla). Telefon: 664 300 067, 655 871 441.

Am nevoie de o persoană cu mașină proprie, care să o însoțească pe mama la centrul de zi Villaviciosa de Odón (Madrid) din urbanizarea El Bosque (distanța 5 km de casă), de luni până vineri de la 9:00 la 10:00, și seara de la 17:00 la 19:00. Sâmbătă dimineața de la 9:00 la 13:00. Salariul pentru jumătate de normă de convenit + benzină. Telefon: 916 167 403, 671 040 686.

Căutăm internă cu mașină proprie, în Málaga. Telefon: 626 551 069. 

Caut ospătăriță pentru restaurant în Arganda del Rey. Ioan, telefon: 600 093 228.

Familie din Vallirana (Barcelona), caută de urgență persoană cu experiență pentru servicii domestice, însoțire la medic, coafor. Mai multe detalii la telefon: 682 807 420, 931 589 656.

Caut internă, peste 40 de ani, pentru sfârșit de săptămână, în Pinto (Madrid). Persoană cu experiență și referințe, care să cunoască limba spaniolă, să gătească bine etc. Detalii la telefon: 605 324 926.

Căutăm internă pentru o casă în Baños de Mula (Murcia). Familie, 2 adulți și 2 persoane în vârstă (curățenie, călcat rufe etc.). Obligatoriu, carnet de conducere și experiență demonstrabilă. Oferim 1.200 euro/lună, asigurări sociale, o lună de vacanță anuală. Cei interesați, care corespund cerințelor, pot trimite CV via WhatsApp, la numărul: 634 516 301sau 634 516 302.

Avem nevoie de internă, în zona Roche, Conil de la Frontera (Cádiz). Persoană serioasă, cu experiență, care să îngrijească un copil minor, să se ocupe de curățenie, gătit. Mai multe informații, la telefon: 650 338 060.

Se caută internă în Málaga, pentru a îngriji o persoană în vârstă de 83 de ani; pentru curățenie, gătit. Sunați la telefon: 622 467 507, obligatoriu doar între orele 17:30 și 21:00.

Am nevoie de o internă pentru a îngriji o persoană în vârstă, în Elche (Alicante). Telefon: 639 258 656.

Avem nevoie de o internă (între 40 și 60 de ani), creștină, care să lucreze într-o casă în Cordoba, pentru o familie cu copii și animal de companie. Căutam o persoană profesionistă, cu experiență, cu un nivel ridicat de limba spaniolă, gastronomie, care să aibă răbdare cu copiii. Esențial, permis de conducere. Referințe bune, minimum 3 ani în aceeași casă. Telefon: 683 343 902. Nu sunați inutil dacă nu îndepliniți cerințele!

Muncă – Cereri
Caut de muncă ca externă în curățenie, îngrijit copii, persoane în vârstă. Am experiență și referințe foarte bune. Disponibilitate imediată. Telefon: 642 243 214.

Mă numesc Adrian, am 42 de ani și caut de muncă. Sunt în Spania de 17 ani. Am lucrat 15 ani ca măcelar (carnicero, pollero, charcutero) în Madrid și un an șofer pe camion. Vorbesc și scriu foarte bine limba spaniolă. Momentan, din motive familiale, mă aflu într-o situație foarte dificilă. Locuiesc pe stradă, iar noaptea dorm într-o mașină abandonată. Pot fi localizat în Madrid, cartierul Ciudad Lineal, zona Ascao. Menționez că sunt apt de orice muncă. 641 305 763 este numărul meu de telefon. Vă mulțumesc anticipat!

Tânără, 22 de ani, caută un loc de muncă în orice domeniu în zona Madrid. Nivelul de limba spaniolă mediu, are experiență în domeniul hotelier. Dorește să găsească ceva de muncă în același domeniu (curățenie, recepție etc.), dar orice ofertă este bine-venită. Date de contact: e-mail: sorinavalerica20@yahoo.com, telefon: 0040/731 487 652.

Doamnă responsabilă, 52 de ani, caut de muncă în comunitatea Madrid ca externă. Am rezidență în Spania, acte în regulă, experiență și recomandări foarte bune în îngrijirea persoanelor în vârstă și îngrijirea copiilor. Telefon: 641 460 783.

Închirieri
Închiriez cameră într-un apartament mare, de 90 m², în Zona El Val (Alcalá de Henares), aproape de magazine, centru și la 2 minute de stația de autobuz Madrid și local. Preț: 250€ plus cheltuieli. Mai multe informații, la telefon: 642 54 70 40.Închiriez cameră cu baie începând cu 15 octombrie, pentru o femeie, în Hortaleza (Mar de Cristal, Madrid). Mai multe detalii la telefon: 642 96 39 25.Caut colegă de apartament, matură, serioasă, nefumătoare, cu loc de muncă. San Martín de la Vega (Comarca de Las Vegas, Comunitatea Madrid.) Telefon: 642 723 109.

Vânzări
Vând en gros, vin fetească regală de Drăgășani! Preț: 1,5 euro/l. Telefon: 0040/ 723 406 401 (Ligia Stoica).

Particular, vând apartament decomandat 3 camere, etaj 4/4, 2 balcoane, centrală termică, gresie toată casa. În rest, nici o altă îmbunătățire, așa că se poate renova după bunul plac! Apartamentul este situat în Brăila, cartierul Obor, vis-à-vis de Școala nr. 32. Se vinde urgent! Preț: 40.000 euro. Contact, doar pe WhatsApp: 642 839 252. Rog seriozitate!

Vând casă, construcție nouă, căbănuță, anexe și 2000 mp, în Mada, județul Hunedoara, la 7 km de stațiunea Geoagiu-Băi. Telefon: 0040/ 723 289 833 sau 0034/ 642 198 378.

Vând apartament cu 2 camere, 60 mp, mobilat, încălzire pe gaz, aer condiționat, garaj, în Râmnicu Vâlcea, zona nord. Detalii, la telefon: 0034/ 657 035 948.

Vând casă rustică în județul Buzău, 50 mp, teren 2000mp, renovată, două camere, bucătărie, baie, prispă, zonă pitorească de deal. Fântână în curte, hidrofor, fosă septică. 24.000€ negociabil. Informații la telefon: 606 750 991.

Vând apartament cu 3 camere în Ploiești-Vest, mobilat, cu electrocasnice incluse, decomandat, suprafața de 67 mp, termopan, gresie, faianță, separate de gaze, cu o poziție foarte bună, aproape de piața centrală, centre comunitare, școală, grădiniță, parc mare. Preț 70.000€. Telefon: 0034/626 305 050.

Vând teren în comuna Tomșani, județul Prahova, intravilan, cu o suprafață totală de 2300 mp. Pe teren se află o casă bătrânească, deschidere la stradă 21 m, gaze în curte, curent electric, fântână în curte. Preț 15.000€. Telefon: 0034/626 305 050.

Matrimoniale

Domn, 50 de ani, divorțat, caut o doamnă de vârstă apropiată, care își dorește să-și intemeiască o familie. Telefon: 624 965 515.

Tânăr, 36 de ani, din comunitatea Madrid, fără obligații, doresc să cunosc o fată pentru o relație serioasă. Telefon: 622 359 207.

Tânăr de 41ani, (zona de sud a Madridului) fără vicii, serios, 1,77 m, caut o fată cu aceleași caracteristici, fără copii, pentru o relație serioasă. Mă puteți contacta via WhatsApp: 610 017 071 [sms].

Caut prietenie, comunitatea Madrid, zona San Fernando de Henares. WhatsApp: 600 805 738.

Tânăr, 36 de ani, din comunitatea Madrid, fără obligații, doresc să cunosc o fată pentru o relație serioasă. Telefon: 622 35 92 07.

Domn, 42 de ani, 180 cm, ochi căprui, cu  serviciul stabil în comunitatea Madrid, divorțat de doi ani, doresc să-mi  refac viața cu o doamnă cu aceleași calități. Telefon: 642 976 109.

Bărbat de 50 ani, din Madrid, doresc să cunosc o femeie de vârstă apropiată pentru o relație serioasă. Telefon: 642 510 373.

Domn, 50 ani, fără obligații, din Madrid, caut o doamnă de vârstă apropiată pentru o relație serioasă. Poate avea și copii. Nu mă deranjează. Telefon: 641 801 273.

Domn, 58 de ani, doresc să cunosc o doamnă de vârstă apropiată pentru prietenie, eventual căsătorie. Mai multe detalii la telefon: 642 737 009.

Tânăr, 42 de ani, 1.75 m, 78 kg, caut o tânără de vârstă apropiată pentru o prietenie serioasă și ce va putea urma, fără comentarii. Telefon: 604 131 520.

Bărbat liniștit, cu mult bun-simț, din Torrejón de Ardoz (Madrid), doresc să cunosc o femeie serioasă pentru o relație de prietenie serioasă. Telefon: 642 087 957.

Domn, 50 de ani, sincer, divorțat, doresc să cunosc o doamnă pentru o relație de prietenie. Mă puteți suna la telefon: 624 875 302.

Domn, caut doamnă cu vârsta între 60-65 de ani, de preferat pensionară, fără prea multe obligații, să ne bucurăm de viață. Telefon: 642 970 401.

Am 41 de ani, sunt divorțat, locuiesc în Madrid și doresc să cunosc  o tânără  de vârstă apropiată pentru o relație serioasă. Contact: 642 976 109, via WhatsApp.

Tânăr 41 ani, din comunitatea Madrid, caut o femeie cu vârsta până în 47 de ani, pentru o relație serioasă. Telefon: 645 79 34 12.

Domn divorțat, 50 de ani, fără vicii, din provincia Madrid, caut o doamnă pentru o relație de prietenie. Mă puteți suna la telefon: 633 32 85 79.

Doamnă, 63 de ani, doresc să cunosc un bărbat nefumător și fără obligații. Telefon: 643 84 85 67.

Am 41 de ani, din comunitatea Madrid, sunt divorțat și doresc să-mi refac viața cu o fată/doamnă de vârstă apropiată. Telefon: 624 51 85 19.

Tânăr atractiv, cu serviciul stabil, doresc să cunosc o fată serioasă, până în 35 de ani, pentru o relație de durată. Telefon: 627 19 27 19.

Am 41 de ani, sunt divorțat, locuiesc în Madrid și doresc să cunosc  o tânără  de vârstă apropiată pentru o relație serioasă. Contact: 642 976 109, via WhatsApp.

Tânăr, 46 de ani, din Madrid, doresc să cunosc o doamnă de vârstă apropiată. Telefon: 643 675 318.

Tânăr din comunitatea Madrid, 40 ani, 1,75 m, 80 kg, caută tânără pentru, eventual căsătorie . Telefon: 604 131 520.

Doamnă serioasă, văduvă, fără obligații, care știe ce vrea de la viață, doresc să cunosc un domn serios pentru prietenie (de moment) fără vicii, cu vârsta între 55-62 de ani, peste 1,77 m, cu serviciul stabil, din comunitatea Madrid. Telefon: 642 965 936.

Tânăr atractiv, cu serviciul stabil, doresc să cunosc o fată serioasă, până în 35 de ani, pentru o relație de durată. Telefon: 627 192 719.

Tânăr, 35 de ani, caut o fată cu vârsta până în 37 de ani, care dorește familie. Sunt un băiat serios, muncitor și fără vicii. Sper să te găsesc! Vorbim mai multe în particular. Rog multă seriozitate! Telefon: 643 373 054.

Tânăr simpatic, 1,73 m, comunicativ, sincer, fără obligații, aș dori să cunosc o femeie cu aceleași calități, cu vârsta între 30-37ani, din Toledo sau Madrid, pentru o relație de lungă durată, serioasă. Nu caut aventuri! Dacă dorești să ne cunoaștem trimite-mi 1sms la telefon: 643 700 383.

Numele meu este Marian și am 49 de ani. Locuiesc în Spania. Sunt o persoană singură și caut o fată de vârstă apropiată pentru prietenie/relație de lungă durată. Rog multă seriozitate! Telefon: 643 899 114.

Tânăr simpatic, 1,73 m, comunicativ, sincer, fără obligații, aș dori să cunosc o femeie cu aceleași calități, cu vârsta între 30-37ani, din Toledo sau Madrid, pentru o relație de lungă durată, serioasă. Nu caut aventuri! Dacă dorești să ne cunoaștem trimite-mi 1sms la telefon: 643 700 383.

Bărbat de 49 ani, cu serviciu stabil în Madrid, aș dori să cunosc o femeie de vârstă apropiată pentru o relație serioasă. Telefon: 641 746 165.

Mă numesc Nina și am 61 de ani. Doresc să-mi găsesc un prieten aproape de vârsta mea, care să fie credincios, bun la suflet, să-i placă muzica, poezia, lectura, să-i placă viața la țară; să fie înalt, cel puțin 1,70 înălțime, 70 kg, să fie blond cu ochii albaștri, fidel persoanei iubite, să nu spună minciuni, să fie milos cu cei din jur. Așa sunt eu și așa doresc să fie partenerul meu. Dacă nu ai aceste calități, nu suna inutil! Telefon: 643 355 491.

Bărbat de 49 ani, cu serviciu stabil în Madrid, aș dori să cunosc o femeie de vârstă apropiată pentru o relație serioasă. Telefon: 641 746 165.

Tânăr, înalt, simpatic, cu „cei 7 ani de acasă”, fără obligații, cu situație economică stabilă în Germania, doresc să cunosc o fată, cu vârsta până în 30 – 32 ani, cu aceleași calități, pentru o relație bazată pe respect și sinceritate, eventual căsătorie. Telefon de contact: 0040/761 747 250.

Româncă, doresc sa cunosc un domn cu vârsta cuprinsă între 57 și 65. Doresc sa aibă bun-simț, să nu jignească. Telefon: 643 510 302.

Tânăr liniștit și educat de 45 de ani, muncitor și cu principii, doresc să cunosc o fată de vârstă apropiată, din comunitatea Madrid, pentru o relație serioasă bazată pe respect, sinceritate și fidelitate. Telefon: 663 408 373.

Bărbat de 40 de ani, 1,81 m, ochi căprui, fără vicii, serios, rezident în Comunitatea Madrid, din Alba-Iulia, caut o doamnă de vârstă apropiată pentru o relație serioasă. Telefon/WhatsApp: 642 976 109.

Domn 50 de ani, 1,72 m, 71 kg, cu serviciu stabil în Madrid, caut o doamnă din comunitatea Madrid pentru prietenie, eventual căsătorie. Poate avea și copii. Iubesc copiii. Telefon: 641 801 273.

Tânăr din Madrid caut o fată din comunitatea Madrid pentru o relație serioasă. Telefon 675 377 984.

Spaniol, 67 de ani, interesat a cunoaște o doamnă româncă, pentru o relație sinceră și serioasă. Telefon: 671 929 958.

Bărbat de 49 ani, cu servici stabil în Madrid, vreau să cunosc o femeie de vârstă apropiată pentru o relație serioasă. Telefon: 641 746 165.

Domn, 52 de ani, din Zaragoza, fără obligații doresc să cunosc o doamnă sinceră, de vârstă apropiată, pentru o relație serioasă. Telefon: 637 591 099.

Doamnă, 62 de ani, dorește să cunoască un bărbat bun și muncitor, pentru o relație stabilă și de lungă durată. Telefon: 602 473 571. 

Doamnă, 50 de ani, doresc să cunosc un domn educat, fără vicii, de vârstă apropiată (48, 50, 51 de ani), din zona Madridului, pentru o relație serioasă. Cei care nu se regăsesc în cerințele mele, rog să nu mă deranjeze! Aplicația Ortansa47. Telefon: 641 124 437.

Bărbat de 49 ani, cu serviciul stabil în Madrid, aș dori să cunosc o femeie de vârstă apropiată pentru o relație serioasă. Telefon: 641 746 165.

Tânăr liniștit și educat de 45 de ani, muncitor și cu principii, doresc să cunosc o fată de vârstă apropiată, din comunitatea Madrid, pentru o relație serioasă bazată pe respect, sinceritate și fidelitate. Telefon: 663 408 373.

Bărbat de 40 de ani, 1,81 m, ochi căprui, fără vicii, serios, rezident în Comunitatea Madrid, din Alba-Iulia, caut o doamnă de vârstă apropiată pentru o relație serioasă. Telefon/WhatsApp: 642 976 109.

Domn 50 de ani, 1,72 m, 71 kg, cu serviciu stabil în Madrid, caut o doamnă din comunitatea Madrid pentru prietenie, eventual căsătorie. Poate avea și copii. Iubesc copiii. Telefon: 641 801 273.

Spaniol, 67 de ani, interesat a cunoaște o doamnă româncă, pentru o relație sinceră și serioasă. Telefon: 671 929 958.

Bărbat de 49 ani, cu serviciu stabil în Madrid, vreau să cunosc o femeie de vârstă apropiată pentru o relație serioasă. Telefon: 641 746 165.

Domn, 52 de ani, din Zaragoza, fără obligații doresc să cunosc o doamnă sinceră, de vârstă apropiată, pentru o relație serioasă. Telefon : 637 591 099.

Numele meu este Maria! Caut un bărbat sincer și cu simțul umorului. Urăsc minciuna! Dacă ai astfel de calități, mă poți suna când dorești! Telefon: 634 078 195.

Tânăr, 40 ani, 1.75 m, 75 kg, caută doamnă/domnișoară pentru prietenie, eventual căsătorie, din comunitatea Madrid. Telefon: 643 326 659.

Domn, 48 de ani, fără obligații, divorțat, doresc să cunosc o doamnă de vârstă apropiată, să construim o familie împreună. Locuiesc în Campo Real, Madrid. Telefon: 643 378 114.

Doamnă, 56 de ani, un copil, comunitatea Madrid, doresc cunoștință domn educat, serios, vârstă apropiată, simpatizant A.Z.S. Telefon/WhatsApp: 641 280 185.

Tânăr, 41 de ani, din comunitatea Madrid, fără vicii, necăsătorit, fără obligații, dar cu responsabilitate, doresc să cunosc o tânără domnișoară de vârstă apropiată, pentru o relație serioasă. Ești interesată? Contactează-mă la telefon: 642 974 175! Cer și ofer multă seriozitate!

Tânăr, 39 de ani, doresc să cunosc o fată pentru o relație serioasă din comunitatea Madrid. Telefon: 642 899 710.

Tânăr atractiv, cu serviciu stabil, doresc să cunosc o fată pentru o relație de prietenie. Telefon: 627 192 719. 

Tânăr 40 ani, caut doamnă cu vârsta până în 43 de ani, din comunitatea Madrid, pentru o relație de prietenie. Rog seriozitate! Telefon: 643 863 664.

Doamnă, 56 de ani, un copil, comunitatea Madrid, doresc cunoștință domn educat, serios, vârstă apropiată, simpatizant A.Z.S. Telefon/WhatsApp: 641 280 185.

Domn serios, fără obligații, doresc să cunosc o doamnă serioasă pentru o relație serioasă. Telefon: 641 838 920.

Domn, caut pereche, doamnă cu vârsta între 60 și 65 de ani din comunitatea Madrid. Telefon: 642 970 401.

Româncă, fără obligații doresc să cunosc un domn serios fără vicii, de 56-63 de ani. Rog bun-simț. Telefon: 600 692 018.

Tânăr, 33 ani, șaten, ochi albaștrii, 1,72m, simpatic, cu simțul umorului, fără obligații, doresc să cunosc o persoană sinceră, drăguță și educată, pentru o relație serioasă, posibil căsătorie. Telefon de contact, WhatsApp 695 416 022.

Caut pereche, doamnă între 60 și 65 de ani, din comunitatea Madrid. Telefon: 642 970 401.

Domn, vârsta 52 ani, 1,77m înălțime, 80 kg, doresc a cunoaște o doamnă de vârstă apropiată cu mine, din jurul Madridului. Telefon: 642 027 919.

Am 39 de ani, aș dori să găsesc o fată pentru o relație serioasă din comunitatea Madrid. Telefon: 642 899 710.

Domn de 45 de ani, singur, fără obligații, muncitor, înălțimea 1,80m, corp atletic, ochi căprui, educat, pasionat de pescuit, aș dori să cunosc o doamnă cu vârstă apropiată pentru o relație serioasă. Telefon: 642 620 120.

Domn, 44 de ani, divorțat de 2 ani, doresc să cunosc o doamnă pentru o relație serioasă. Sunt muncitor și educat. Fără vicii. Telefon: 663 408 373.

Tânăr, 33 de ani, șaten, ochi albaștri, 1,72 m, simpatic, cu simțul umorului, fără obligații, doresc să cunosc o persoană sinceră, drăguță și educată, pentru o relație serioasă, posibil căsătorie. Telfon/ WhatsApp: 695 416 022.

Domn, 50 de ani, fără obligații, divorțat, serios, doresc să cunosc o doamnă serioasă. Telefon: 641 838 920.

Tânăr, 44 de ani, fără obligații, doresc să cunosc o doamnă de vârstă apropiată, pentru o relație de prietenie din comunitatea Madrid. Telefon: 643 675 318.