Proiectul Ambasadei României la Madrid de promovare a valorilor culturale românești

cultura1-640x480

Ambasada României la Madrid anunță lansarea programului de susținere a inițiativelor în domeniul cultural privind promovarea valorilor românești și a imaginii României în Spania.

Artiștii sau entitățile organizatorice care își propun derularea unor astfel de proiecte sunt rugați să completeze cu informațiile necesare formularul în limba română (click aici) sau pe cel în limba spaniolă (click aici) pe care să-l trimită misiunii diplomatice conform precizării din tipizat.

Proiectele trimise vor fi analizate de o comisie formată din reprezentanți ai Ambasadei și ICR Madrid iar cele selecționate în baza criteriilor profesionalismului, consistenței, perspectivelor de promovare a imaginii României și a valorilor culturale vor avea sprijinul Ambasadei pentru a fi materializate și promovate.

Comisia de evaluare a proiectelor:

  • dl. Florian Grozea, prim-colaborator
  • dna. Ioana Anghel, director ICR
  • dna. Anamaria Almășan, ministru consilier
  • dna. Magdalena Lungu, consilier diplomatic
  • dl. Mihai Sîrbu, secretar I

Sursa: madrid.mae.ro

Contribuie și tu...

Publicația noastră independentă Occidentul Românesc se bazează pe eforturile voluntare ale unor oameni dedicați care doresc să contribuie la dezvoltarea unui spațiu media mai deschis, liber de influențe politice sau religioase. Furnizăm informații de calitate, promovăm discuții constructive și încurajăm gândirea critică în rândul cititorilor noștri.

Pentru a ne susține în acest demers, vă invităm să luați în considerare o donație. Fiecare contribuție ajută la menținerea independenței și integrității publicației noastre.


Susține publicația de limbă română din Peninsula Iberică, Occidentul Românesc!

Doar o dată


Doar o dată


Doar o dată


Alege suma și doneză lunarÎți mulțumim!

Donația dvs. va susține echipa noastră în cercetarea, scrierea și publicarea articolelor, precum și în dezvoltarea de proiecte menite să îmbunătățească calitatea informațiilor furnizate. Va contribui la promovarea unui jurnalism de înaltă calitate, care respectă etica și standardele profesionale.

Orice sumă este binevenită și va fi folosită cu responsabilitate pentru a vă oferi informații relevante și de calitate.

Vă mulțumim.