Campania de promovare a valorilor româneşti din diaspora „Noi susţinem Excelența!” – Ediția a III-a 2020/2022 

Campania „Noi susţinem Excelența!” lansată de El Occidente Rumano în anul 2015,  și-a propus să promoveze românii din străinătate, care prin pasiune şi dăruire fac performanţă în țările lor de adopție și aduc un plus de valoare imaginii României.

Campania face cunoscute atât rezultatele deosebite ale acestora cât şi eforturile care stau în spatele succesului lor și a ajuns la cea de-a III-a Ediție (2020-2022).

Poveştile celor care au reuşit să facă performanţă în străinătate sunt promovate prin intermediul unei platforme online și o componentă de comunicare social media, iar cele mai apreciate sunt publicate în edițiile tipărite Occidentul Românesc.

Am dorit să ne implicăm activ în promovarea celor care fac performanţă, pentru că mass-media din România vorbeşte prea puţin despre românii de succes din străinătate: cercetători, profesori, sportivi de performanță, avocați, medici, artiști de renume internațional, muncitori și specialiști, despre eforturile și sacrificiile pe care le depun pentru a excela în domeniile lor de activitate.

Ediția I, 2015-2016:

Gala de premiere a Campaniei „Noi susținem Excelența!” – Benidorm 2016

Ediția a II-a, 2017-2018: 

Calpe, capitala excelenței românești pentru o zi

Redacția Occidentul Românesc