Occidentul Românesc lansează o campanie de promovare a valorilor româneşti din străinătate

2 [640x480]

Proiectul „Noi susţinem Excelența” îşi propune să promoveze românii care, prin pasiune şi dăruire fac performanţă în țările lor de adopție. Campania va face cunoscute atât rezultatele deosebite ale acestora cât şi eforturile care stau în spatele succesului lor.

Pentru început, poveştile celor care au reuşit să facă performanţă în străinătate vor fi promovate prin intermediul unei platforme online și o componentă de comunicare social media iar cele mai apreciate se vor publica în edițiile tipărite Occidentul Românesc.

De asemenea, campania lansează un concurs de proză și poezie, la care pot participa atât românii din străinătate cât și din țară, cu vârsta între 18 – 70 de ani. Cele mai valoroase vor fi publicate în trei reviste/publicații din străinătate, iar finaliștii vor fi selecționați de un juriu de specialiști.

Dorim să ne implicăm activ în promovarea celor care fac performanţă, pentru că mass-media din România vorbeşte prea puţin despre românii de succes din străinătate: cercetători, profesori, sportivi, avocați, medici, scriitori, poeți, pictori deosebiți și despre eforturile și sacrificiile pe care le depun pentru a excela în domeniile lor.

În ediția următoare revenim cu informații concrete pentru fiecare etapă a campaniei noastre.

Vă dorim mult succes!

Sărbătorile de iarnă să le petreceți în armonie alături de familie și cei dragi. La mulți ani!

Redacția Occidentul Românesc

Citește și