„Sărbători de iarnă cu cântec și magie” în Arganda del Rey (Madrid)

Asociația Dacia Hiperbórea Caminó a Europa vă invită la un eveniment special de sărbători de iarnă, plin de cântec și magie. Spectacolul va avea loc pe data de 9 decembrie 2023, în incinta Conservatorio Montserrat Caballé din Arganda del Rey, începând cu orele 18:00.

Evenimentul va oferi diversitate muzicală și multe surprize pentru toate vârstele. Veți avea ocazia să vă bucurați de muzică ușoară și spaniolă interpretată de talentatul Giani Lucaci. De asemenea, veți fi învăluiți în atmosfera magică a colindelor și muzicii populare din Maramureș, prezentate de Virginia Irimuș. Pentru cei mici, Asociația Dacia a pregătit un moment special de magie, care cu siguranță îi va încânta.

Pe lângă muzică și magie vă așteaptă o tombolă cu numeroase premii atractive, iar la finalul spectacolului, copiii vor avea ocazia să primească cadouri din partea Moșului.

Intrarea la acest spectacol costă doar 5 euro pentru adulți, iar copiii au acces gratuit. Este o ocazie perfectă de a vă bucura de magia sărbătorilor de iarnă și de a petrece o seară minunată alături de familie și prieteni.

Asociația Dacia vă așteaptă la Conservatorio Montserrat Caballé, Calle Alborán 1, din Arganda del Rey 28500, sâmbătă, 9 decembrie 2023, începând cu orele 18:00, pentru a împărtăși bucuria și magia acestui sezon festiv. Nu ratați acest eveniment unic și participați cu cei dragi pentru a crea amintiri de neuitat!

Organizator: Asociația Dacia

Colaborator: Ayuntamiento Arganda del Rey

Partener Media: Occidentul Românesc

Sponsori: Magazinul la Sorina, Plafar Secretele Planetelor, Impar – Imprenta y Papelería de Arganda, Plus Cash&Carry, Magazinele Transilvania

Comunicat și foto: Asociația Dacia Hiperbórea Caminó a Europa, Arganda del Rey (Madrid)