Madrid: Misiune economică românească în Spania

40

parteneri

Biroul de Promovare Comercial-Economică al Ambasadei României la Madrid organizează în data de 17 noiembrie a.c. o rundă de întâlniri între conducerile a 7 companii românești care participă la o misiune economică în Spania și specialiști și antreprenori români din Spania din sectorul construcțiilor, materialelor de construcții, amenajărilor interioare, distribuției de obiecte sanitare și piscine și al instalațiilor de încălzire.

Misiunea economică include:

Întâlnirea va avea loc la sediul Ambasadei (Av. Alfonso XIII, nr.157, Madrid) începând cu ora 9.30, și va consta într-o sesiune de prezentare a companiilor românești și a posibilităților de cooperare pe piața Spaniei, urmată de o sesiune de networking între participanți. În vederea derulării aranjamentelor logistice necesare, persoanele interesate să participe sunt rugate să comunice datele de contact la adresa de email: oficina.comercial@embajadaderumania.es

Locurile fiind limitate, accesul va fi permis doar în urma înscrierii prin email la adresa sus-menționată și primirii confirmării din partea Biroului de Promovare Comercial-Economica din cadrul Ambasadei (alte relații la tel: 91 350 18 81).

Transmite: Biroul de Presă / Ambasada României în Spania