La 12 octombrie, Ziua Națională a Spaniei, CG al României la Madrid nu va avea program cu publicul

Ambasada României în Regatul Spaniei informează cetățenii români că, miercuri, 12 octombrie 2022, se celebrează Ziua Națională a Spaniei, ocazie cu care, în semn de respect pentru statul gazdă, Consulatul General al României la Madrid nu va avea program cu publicul.

Aceasta este singura sărbătoare spaniolă când Consulatul General al României la Madrid nu are program de lucru cu publicul!

În tot restul anului, activitatea consulară se desfășoară conform calendarul de sărbători legale din România (https://madrid.mae.ro/node/258).

Cetățenii români care au nevoie de asistență consulară de urgență, pot apela numărul de telefon de urgență +34 669.362.202.

Important! Acest număr de telefon este destinat exclusiv pentru cetăţenii români din Spania, care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).

Ambasada României la Madrid reamintește și pe această cale, că serviciile consulare se realizează pe bază de programare, pe platforma www.econsulat.ro.

Foto: sanpedromarbella.eu/

Contribuie și tu...

Publicația noastră independentă Occidentul Românesc se bazează pe eforturile voluntare ale unor oameni dedicați care doresc să contribuie la dezvoltarea unui spațiu media mai deschis, liber de influențe politice sau religioase. Furnizăm informații de calitate, promovăm discuții constructive și încurajăm gândirea critică în rândul cititorilor noștri.

Pentru a ne susține în acest demers, vă invităm să luați în considerare o donație. Fiecare contribuție ajută la menținerea independenței și integrității publicației noastre.


Susține publicația de limbă română din Peninsula Iberică, Occidentul Românesc!

Doar o dată


Doar o dată


Doar o dată


Alege suma și doneză lunarÎți mulțumim!

Donația dvs. va susține echipa noastră în cercetarea, scrierea și publicarea articolelor, precum și în dezvoltarea de proiecte menite să îmbunătățească calitatea informațiilor furnizate. Va contribui la promovarea unui jurnalism de înaltă calitate, care respectă etica și standardele profesionale.

Orice sumă este binevenită și va fi folosită cu responsabilitate pentru a vă oferi informații relevante și de calitate.

Vă mulțumim.