Informații utile privind condițiile de muncă și securitate socială ale angajaților la domiciliu în Spania

Ambasada României în Regatul Spaniei vine în sprijinul cetățenilor români interesați și pune la dispoziție 3 surse de informare pe tema condițiilor de muncă și securitate socială ale angajaților la domiciliu („empleados de hogar”):

Persoanele interesate pot să scrie atașaților pentru probleme de muncă și sociale din cadrul Ambasadei României în Regatul Spaniei la adresele madrid.social@mae.ro și madrid.social1@mae.ro sau să sune la numărul de telefon 913507356.

Contribuie și tu...

Publicația noastră independentă Occidentul Românesc se bazează pe eforturile voluntare ale unor oameni dedicați care doresc să contribuie la dezvoltarea unui spațiu media mai deschis, liber de influențe politice sau religioase. Furnizăm informații de calitate, promovăm discuții constructive și încurajăm gândirea critică în rândul cititorilor noștri.

Pentru a ne susține în acest demers, vă invităm să luați în considerare o donație. Fiecare contribuție ajută la menținerea independenței și integrității publicației noastre.


Susține publicația de limbă română din Peninsula Iberică, Occidentul Românesc!

Doar o dată


Doar o dată


Doar o dată


Alege suma și doneză lunarÎți mulțumim!

Donația dvs. va susține echipa noastră în cercetarea, scrierea și publicarea articolelor, precum și în dezvoltarea de proiecte menite să îmbunătățească calitatea informațiilor furnizate. Va contribui la promovarea unui jurnalism de înaltă calitate, care respectă etica și standardele profesionale.

Orice sumă este binevenită și va fi folosită cu responsabilitate pentru a vă oferi informații relevante și de calitate.

Vă mulțumim.