Promovare eveniment (2) – Gala excelenței românești din afara granițelor, ediția a III-a (2020-2022)

156

Promovare eveniment
Comunicat de presă nr. 2/ 01 Noiembrie 2022

Campania „Noi susținem Excelența!”, lansată de organizația non-profit „El Occidente Rumano”, în ianuarie 2015, organizație care editează de peste 12 ani ziarul „Occidentul Românesc”, și-a propus să promoveze, printr-o acțiune privată, românii din străinătate, care, prin pasiune și dăruire, fac performanță în țările lor de adopție și aduc un plus de valoare imaginii României și implicit nouă, imigranților români răspândiți prin lume.

În acest context, în perioada 25 – 27 noiembrie 2022, în incinta Hotelului Wellington din Madrid, se va desfășura cea de-a treia ediție a galei de excelență a românilor din afara granițelor țării.

În cadrul evenimentului, 58 de români fabuloși din 176 nominalizați, care s-au stabilit în diverse colțuri ale lumii, precum: Australia, SUA, Canada, Finlanda, Anglia, Belgia, Franța, Cehia, Austria, Elveția, Olanda, Germania, Croația, Italia și Spania, vor fi premiați cu Trofeul Excelenței Românești în cadrul acestui eveniment care va marca totodată Ziua Națională a României.

Dacă primele două ediții, care s-au desfășurat pe Coasta Albă (Costa Blanca) a Spaniei, au fost organizate din surse proprii și sponsorizări, evenimente despre care se poate citi accesând următorul link: http://occidentul-romanesc.com/occidentul-romanesc-lanseaza-o-campanie-de-promovare-a-valorilor-romanesti-din-strainatate/, cea de-a treia ediție a galei excelenței românești din afara granițelor, va fi sprijinită financiar și de către Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP).

Organizația non-profit „El Occidente Rumano” din Regatul Spaniei, care editează de peste 12 ani, fără întrerupere, ziarul „Occidentul Românesc”, a lansat la 26 octombrie 2022, campania de promovare pentru cea de-a treia ediție a galei de excelență a românilor din afara granițelor țării.

Evenimentul decernării premiilor va fi moderat de Mihaela Tatu, cunoscut realizator și moderator de emisiuni de televiziune din România!

Intrarea se va face numai pe bază de invitație!

Ediția a III-a (2020-2022) a galei de excelență va premia, la secțiunea Diplomat de carieră, șase diplomați, care pe parcursul celor 12 ani de existență a publicației „Occidentul Românesc” s-au implicat cu profesionalism în comunitățile românești din Regatul Spaniei, au participat la evenimentele organizate de „El Occidente Rumano”, au recunoscut și apreciat eforturile și dăruirea cu care echipa editorială a acestei publicații a susținut „pro bono” fiecare ediție tipărită timp de peste un deceniu de activitate neîntreruptă, cu articole de interes în diverse domenii, destinate comunității de români din Spania.

Dorim să mulțumim, și pe această cale, Departamentului pentru Românii de Pretutindeni pentru implicarea sa financiară în acest proiect cultural ajuns la cea de-a treia ediție.

Organizația non-profit El Occidente Rumano – Regatul Spaniei
01 Noiembrie 2022