Excelența muzicală la Colegiul CEDES din Albacete, Castilia-La Mancha, Spania

Colegiul CEDES din Albacete a demonstrat încă o dată că excelența muzicală este o prioritate în educația sa. Sub îndrumarea talentatei violoniste Alina Voicu, elevii din clasele primare și gimnaziale au prezentat un concert impresionant, care a încântat publicul prezent în sala de spectacole.

Acest eveniment a evidențiat nu numai talentul elevilor, ci și pasiunea și dedicarea pe care aceștia o aduc în domeniul muzicii. Concertul a oferit o oportunitate unică pentru comunitatea școlară de a se bucura de muzică live și de a susține talentele.

Felicitări, Colegiul CEDES, pentru angajamentul vostru de a promova educația artistică și pentru eforturile depuse în dezvoltarea și încurajarea tinerilor artiști. Asemenea evenimente nu doar că încurajează dezvoltarea abilităților muzicale, dar și consolidează comunitatea școlară, creând o atmosferă de susținere și apreciere a talentelor locale. De asemenea, felicitări profesoarei de vioară Alina Voicu și colegilor săi pentru dedicarea și pasiunea cu care își îndrumă elevii și îi învață arta și talentul muzical de calitate.

 

Această experiență muzicală remarcabilă de astăzi, 26 mai 2023, de la Colegiul CEDES din Albacete, ne amintește de importanța educației artistice în dezvoltarea tinerilor și de rolul pe care îl are școala în promovarea acestor valori. Încurajăm continuarea acestor evenimente și susținem cu entuziasm evoluția și reușitele elevilor talentați din cadrul Colegiului CEDES. 
A consemnat: Kasandra Kalmann Năsăudean – Occidentul Românesc

Contribuie și tu...

Publicația noastră independentă Occidentul Românesc se bazează pe eforturile voluntare ale unor oameni dedicați care doresc să contribuie la dezvoltarea unui spațiu media mai deschis, liber de influențe politice sau religioase. Furnizăm informații de calitate, promovăm discuții constructive și încurajăm gândirea critică în rândul cititorilor noștri.

Pentru a ne susține în acest demers, vă invităm să luați în considerare o donație. Fiecare contribuție ajută la menținerea independenței și integrității publicației noastre.


Susține publicația de limbă română din Peninsula Iberică, Occidentul Românesc!

Doar o dată


Doar o dată


Doar o dată


Alege suma și doneză lunarÎți mulțumim!

Donația dvs. va susține echipa noastră în cercetarea, scrierea și publicarea articolelor, precum și în dezvoltarea de proiecte menite să îmbunătățească calitatea informațiilor furnizate. Va contribui la promovarea unui jurnalism de înaltă calitate, care respectă etica și standardele profesionale.

Orice sumă este binevenită și va fi folosită cu responsabilitate pentru a vă oferi informații relevante și de calitate.

Vă mulțumim.