Consulat itinerant în Palma de Mallorca

mapa-islas-baleares

Aducem la cunoștința cetățenilor români rezidenți în Insulele Baleare faptul că, în perioada 30-31 octombrie 2015, Consulatul General al României din Barcelona organizează un nou consulat itinerant în Palma de Mallorca.

Activitatea cu publicul se va desfășura la Casal del Inmigrantes, C/Eusebio Estada núm. 48, Palma, după următorul program:

– 30.10.2015, între orele 10:00 – 18:00, se vor prelua cererile

– 31.10.2015 între orele 11:00 – 14:00, se vor elibera documentele (acte notariale, certificate de naștere, pașapoarte)

ATENȚIE:

Activitatea se va desfășura numai pe bază de programare prealabilă, ceea ce presupune să vă adresați în mod direct consulatului până cel mai târziu la data de 25.10.2015, pentru a solicita o programare pentru serviciul consular dorit. Solicitarea o puteți face fie la adresa de email a consulatului barcelona@mae.ro, fie pe fax la nr. 934 341 109.

Dacă utilizați faxul, este absolut necesar să ne comunicați și un număr de telefon la care puteți fi contactați dacă este necesar. În cazul în care este vorba de un act notarial cu un mandat complex sau de întindere, este absolut necesar să se aducă modelul în format electronic iar cei care doresc procuri pentru acte de identitate trebuie să fie deja în posesia fotografiilor necesare.

Important!

  • Nu se preiau cereri pentru pașaport!
  • Nu se acceptă fotografiile care nu corespund criteriilor legale!
  • Cererile care nu respectă aceste condiții nu vor fi luate în considerare!

Atragem atenția că din motive organizatorice, nu putem face niciun fel de excepție de la regula programării. Pentru efectuarea serviciului consular dorit, este absolut necesar să dețineți acte de identitate românești valabile și să aveți copii după absolut toate documentele.

Adresăm rugămintea persoanelor care doresc să se informeze despre organizarea consulatului itinerant să precizeze și detaliile prezentate mai sus.