Avocat de renume în Spania, Ramona Bodescu, dedicată intens comunității românești

122

Ramona Maria Bodescu, avocat și mediator cu o reputație solidă în Spania, la Castellón, regiunea Valencia, și președinta Organizației ACSE RO, își dedică activitatea și implicarea în problemele comunității românești din țara lui Cervantes, demonstrând un atașament puternic față de România. Cu o experiență de peste 24 de ani în Regatul Spaniei, Ramona Bodescu și-a construit o reputație de profesionalism și seriozitate în cariera sa de avocat. Implicarea activă în rezolvarea problemelor comunității românești din Spania este una dintre prioritățile sale constante.

Ramona Bodescu oferă servicii juridice atât persoanelor fizice, cât și companiilor spaniole, având licențe în drept atât în Spania, cât și în România. Recent, Ramona a participat la Romexpo, în București, întâlnindu-se cu clienții pe care îi reprezintă și evidențiindu-și astfel angajamentul față de aceștia.

În cadrul emisiunii „Românii de pretutindeni” din 16 martie a.c., cu Luminița Valentina Voinea, la Radio România Actualități (RRA), Ramona Maria Bodescu a subliniat importanța dorului de casă, precum și implicarea sa în sprijinirea comunității românești din Spania. De asemenea, Ramona a evidențiat necesitatea cunoașterii drepturilor și a procedurilor legale de către românii care lucrează sau doresc să lucreze în Spania, oferind consultanță și asistență juridică pentru a evita eventualele probleme legate de dreptul muncii.

Ramona Maria Bodescu este un exemplu elocvent al succesului și implicării românilor în străinătate, contribuind activ la păstrarea identității culturale și lingvistice românești în Spania.

A consemnat: Occidentul Românesc