Vocea care străbate granițele – Mihaela Tatu și călătoria ei în lumea media și a comunităților românești

19

Mihaela Tatu, una dintre cele mai iconice prezențe în media românească, împărtășește cu pasiune și dedicare povestea sa din lumea radioului și a mass-media într-un interviu recent pentru emisiunea „Românii de pretutindeni”, realizat de Luminița Voinea la Radio România Actualități (RRA).

Cu o experiență de peste 22 de ani în realizarea de emisiuni radio și televiziune, Mihaela Tatu se remarcă prin autenticitatea și calitatea comunicării sale, fiind recunoscută pentru abilitatea sa de a transmite emoție și conținut de valoare audienței.

În cadrul interviului, Mihaela Tatu a subliniat importanța radioului în viața sa, numindu-l „Marea mea iubire în tot ceea ce înseamnă media”. A împărtășit amintiri și momente din cariera sa, remarcând rolul esențial pe care l-a jucat radioul în formarea și evoluția sa profesională.

Pe lângă activitatea în media, Mihaela Tatu este cunoscută și pentru implicarea sa în proiecte de impact pentru comunitatea românească, atât din țară, cât și din diaspora. Ca trainer în tehnica și arta livrării discursului, Mihaela lucrează cu oameni din diverse țări precum Belgia, Polonia, Marea Britanie și Columbia, contribuind la dezvoltarea abilităților de comunicare ale acestora.

În calitate de ambasador al României în lumea media, Mihaela Tatu aduce un suflu proaspăt și optimist în întâlnirile cu diverse comunități, promovând valorile culturale și lingvistice românești într-un mod autentic.

Interviul complet poate fi ascultat în reluare în cadrul emisiunii „Românii de pretutindeni”, ediția din 3 februarie 2024.