Provincia Alicante: Spitalul Clinic Benidorm inaugurează un nou centru medical de specialitate în Calpe

Momento inauguración Dra. Ana Paz, Alcalde Calp, César Sánchez, Director Sanidad, Manuel Yarza(1) [640x480]

HCB a inaugurat în Calpe noul centru de diagnoză și specialități medicale – HCB Calpe Internacional – care se adaugă celor înființate recent în Moraira și Albir, în afară de policlinica de bază din Benidorm.

Compania a investit aproape patru milioane în acest centru situat pe Bulevardul Diputación la numărul 49 (vecin cu Autogara), sumele fiind destinate achiziționării de echipament tehnologic nou, distribuit pe cele două etaje ale clădirii cu un total de 1500 m2 și în parcarea proprie, cu 80 de locuri.

Centrul găzduiește 10 cabinete medicale polivalente specializate în: pediatrie, cardiologie, ginecologie, o unitate de radiodiagnostic și diagnostic biomedical.

Primarul César Sánchez a subliniat că noul centru facilitează compatibilitatea dintre oferta publică și cea privată, acest lucru contribuind la plasarea localității pe un loc de referință atât din punct de vedere sanitar cât și turistic, sporind atractivitatea localității pentru atragerea de investitori din sectorul privat.

Orarul de funcționare al centrului va fi de luni până vineri între orele 08:30 și 20:30, fără întrerupere. În orele de program va funcționa și serviciul de urgențe.