Secția Consulară a Ambasadei României la Madrid organizează consulat itinerant în León și Valladolid

77

cyl

În perioada 12-14 martie 2015, o echipă a Secției Consulare a Ambasadei României la Madrid se va deplasa în orașele León și Valladolid (Comunitatea Autonomă Castilla y León), pentru a furniza servicii consulare cetățenilor români aflați în provinciile din nord-vestul Spaniei.

Programul consulatului itinerant este următorul:

–          León: Vineri, 13 martie: 13.30-17.30 Adresa: Edificio Consistorial de San Marcelo, Plaza de San Marcelo 3, León.

–          Valladolid: Sâmbătă, 14 martie: 10.30-16.30 Adresa: Centro Cívico Integrado Zona Este, Pza. Biológo Jose Antonio Valverde, 1, 47012, Valladolid.

Notă: La 12 martie și în prima parte a zilei de 13 martie sunt programate vizite la centre penitenciare și întrevederi cu autoritățile locale.

Se vor efectua următoarele servicii consulare:

–          acte notariale (procuri, declarații, adeverințe consulare), înscrieri acte stare civilă, titluri de călătorie, eliberări de pașapoarte.

Din motive exclusiv tehnice, nu se pot primi solicitări de pașapoarte. Cetățenii interesați sunt rugați să solicite programare în perioada 23 februarie – 10 martie 2015 doar la adresa de email: secretariado@consuladoderumania.es

În mesajele prin care solicitați programarea se vor menționa următoarele date:

–          numele și prenumele, serviciul consular solicitat și un număr de telefon la care să puteți fi contactat.