Primul magazin Gerovital din Spania și-a deschis porțile la Barcelona

7

 

gerov [640x480]

Gerovital din Carrer de Provença nr. 42 – Barcelona își așteaptă clienții

Compania Farmec este cel mai mare producător de cosmetice din România şi unul dintre cei mai importanţi din Europa de Sud-Est. Compania a fost înfiinţată în anul 1945 la Cluj-Napoca și a fost privatizată integral în anul 1995 prin metoda MEBO, având 100% capital românesc, singurul acţionar fiind PAS Farmec. Dintre cele mai cunoscute mărci ale firmei amintim: Gerovital H3, Ecovital, Farmec 16, Dermofarm, Triumf şi Nufăr.

În categoria cremelor şi emulsiilor, Farmec deţine mărci renumite precum Gerovital Plant, Ana Aslan, Aslavital, Farmec şi Doina, iar din categoria deodorantelor fac parte Obsesie, Athos, You Me. 10% din cifra de afaceri a companiei constă în exporturi, această fiind prezentă pe toate continentele lumii.

Farmec este una dintre cele mai longevive companii româneşti, care îşi continuă succesul pe o piaţă caracterizată de fluctuaţii masive de ritm. Evoluţia firmei se datorează în primul rând portofoliului extins, foarte bine adaptat nevoilor consumatorilor şi îmbogăţit permanent cu produse revoluţionare.

Compania deţine un departament propriu de cercetare, cu specialişti talentaţi şi pasionaţi de munca lor şi de aceea, inovaţia reprezintă unul dintre punctele lor forte, care a ajutat firma să se consolideze din timp şi să se dezvolte.

Farmec are tradiţie şi s-a modernizat tocmai pentru a se adapta strategiilor în funcţie de nevoile consumatorilor, lansând an de an, noi game de produse, cele mai multe dintre ele cu formulări inovatoare, îndrăzneţe şi foarte eficiente.

Au diversificat recent gama de produse, atrăgându-i şi pe tineri să devină iubitori şi clienţi ai companiei Farmec. Gerovital Happiness este o gamă care a prins foarte bine la publicul tânăr, fiind îndrăgită şi apreciată la numai câteva luni de la lansare. S-a înţeles nevoia consumatorilor din categoria de vârstă 16+ şi, după mai multe studii de piaţă şi proiecte de cercetare, compania Farmec a reuşit să ofere tinerilor ce şi-au dorit: o gamă completă de produse de întreţinere eficiente şi la preţuri accesibile.

Pe lângă formulările foarte bune, produsele din gama Happiness beneficiază şi de ambalaje atractive, precum şi de o campanie de comunicare potrivită, realizată pe canale specifice acestui segment şi cu ambasadori de brand aleşi în funcţie de preferinţele acestuia.

Compania Farmec s-a extins în ultimii ani şi numărul magazinelor de brand deschise în diverse locuri însorite din lume, creşte de la an la an: Grecia, la Alexandroupoli (un oraş turistic aflat în nord-estul ţării), în Franţa, la Menton (una dintre cele mai cunoscute staţiuni de pe Coasta de Azur).

Pe lângă cele două centre, mai există 4 magazine partenere de brand în afara ţării – la Sharjah (Emiratele Unite Arabe), Budapesta (Ungaria), Salonic şi Katerini (Grecia). Pe data de 19 septembrie, compania Farmec a inaugurat un nou magazin în Barcelona, în strada Carrer de Provença nr. 42, avându-l ca partener  pe cunoscutul om de afaceri Doru Roşu.

Pentru compania Farmec exportul este o componentă foarte importantă. Strategic, extinderea la export se realizează nu doar prin dezvoltarea continuă a reţelei de distribuitori, ci şi prin diversificarea tipurilor de parteneriate.

Compania Farmec susţine deschiderea magazinelor de brand, atunci când partenerii lor externi identifică oportunitatea acestor investiţii. Magazinele partenere de brand aduc reale beneficii de imagine companiei, reuşind să promoveze într-o manieră personalizată direct către consumatorul străin tradiţia, inovaţia şi calitatea produsului românesc.

BCN_4069 [640x480] BCN_4073 [640x480] BCN_4092 [640x480] BCN_4118 [640x480] BCN_4144 [640x480] BCN_4230 [640x480]