Organizaţia ROMÂNi ONLiNE din Londra lansează Ghidul Românesc

ghidul-romanesc-UK [640x480]

Organizaţia ROMÂNi ONLiNE din Londra (www.romani-online.co.uk) anunţă lansarea Ghidului Românesc, o publicaţie a comunității românești din Marea Britanie.

Ghidul Românesc conţine şaizeci de pagini de informaţii utile, de ultimă oră, despre serviciile aflate la dispoziţia românilor de pe întreg teritoriul Marii Britanii: de la informaţii consulare, până la adrese de magazine, biserici, restaurante, asociaţii şi fundaţii.

“Sărbătorim zece ani de la înfiinţarea organizaţiei ROMÂNi ONLiNE prin lansarea acestui nou proiect destinat comunităţii româneşti din Marea Britanie: publicaţia Ghidul Românesc. Comunitatea noastră simte acum nevoia unei bune comunicări pentru a putea participa mai activ la crearea profilului său puternic în cadrul societăţii britanice multietnice. Publicaţia Ghidul Românesc este un instrument esenţial în acest proces de coagulare.” (Adrian Cherciu, Director ROMÂNi ONLiNE).

Ghidul Românesc este o publicaţie gratuită. Ediţia tipărită este distribuită la toate punctele de interes ale românilor din Marea Britanie (biserici, consulate, magazine, restaurante, în toate coletele distribuite de magazinul online Albinuta.co.uk, prin intermediul partenerilor ROMÂNi ONLiNE, la evenimentele româneşti, în aeroporturi, prin intermediul firmelor de curierat şi transport etc).

Apărut într-un moment în care comunitatea are nevoie acută de o mai bună informare, Ghidul Românesc există atât în varianta tipărită, cât şi în varianta electronică la adresa: www.romani-online.co.uk/ghid
Acest proiect este realizat cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe – Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni – www.dprp.gov.ro

Includerea în ghid este gratuită şi toţi cei interesaţi sunt invitaţi să scrie la ghid@romani-online.co.ukdespre afacerea sau serviciile pe care le pun la dispoziţia comunităţii. Aceste informaţii vor fi incluse atât în varianta online a ghidului, cât şi în volumul al II-lea al ediţiei tipărite.

Lansarea Ghidului va avea loc miercuri 11 iunie 2014 la sediul Ambasadei României din 1 Belgrave Square. Intrarea este liberă, dar rezervarea locului este obligatorie. Detalii şi rezervări la:rsvp@romani-online.co.uk
Urmăriţi pagina noastră de Facebook pentru şansa de a participa la concursuri cu premii deosebite: o tabletă Apple iPad Mini Retina oferită de firma de construcţii EuroTop si vinuri româneşti speciale oferite de magazinul online Albinuta.co.uk: www.facebook.com/romani.online

Proiectul este susținut de: Ambasada României în Marea Britanie, Festivalul de Film Românesc – Londra, Revista Convorbiri Românești, Traduceri Autorizate Londra.
Sponsorii evenimentului de lansare sunt magazinul online Albinuta.co.uk, O2, DNS Associates,EuroTop, magazinul Ileana, Lara Ispas Cakes.