Emirates sosește în Regatul Spaniei pentru a recruta personal de cabină

250

Compania aeriană Emirates din Dubai vine în cursul lunii mai a.c., în Regatul Spaniei pentru a recruta angajați pentru avioanele sale. Emirates își îndreaptă atenția către Insulele Canare pentru a recruta lucrători și va fi prezentă în acest lună pentru a angaja personal de cabină.

Insulele Canare sunt în tendință și Emirates, renumita companie aeriană cu sediul în Dubai, își extinde echipa de personal de cabină. În acest context și-a programat o serie de evenimente exclusive de recrutare în Spania în cursul lunii mai 2024. Cei care aspiră să facă parte din această echipă prestigioasă sunt invitați în cinci orașe spaniole, cu evenimente care promit să fie rampă de lansare pentru mulți către o carieră captivantă în aviație.

Sesiunile de recrutare vor avea loc în mai multe hoteluri de renume din fiecare oraș. Prima oprire va fi la Madrid, pe 8 mai, la InterContinental Madrid, IHG Hotel. Vor urma evenimente la Barcelona pe 10 mai la Four Points by Sheraton Barcelona Diagonal; la Alicante pe 16 mai la AC Hotel Alicante; la Las Palmas de Gran Canaria pe 18 mai la AC Hotel by Marriott Iberia Las Palmas; și în final, la Valencia pe 20 mai la AC Hotel by Marriott Valencia. Toate evenimentele sunt programate să înceapă la ora 9:00 dimineața.

Emirates a specificat că aceste evenimente sunt doar cu invitație, subliniind astfel exclusivitatea și seriozitatea procesului de selecție. Cu toate acestea, au deschis și posibilitatea ca cei interesați să se prezinte fără programare prealabilă, având cu ei un CV actualizat în limba engleză și o fotografie recentă. Acest lucru demonstrează deschiderea companiei aeriene pentru a descoperi noi talente și a oferi oportunități celor care doresc să se alăture echipei lor.

Pentru cei care preferă să-și asigure un loc la aceste evenimente, Emirates recomandă înregistrarea prealabilă online prin site-ul lor web, unde pot fi consultate și detalii și cerințe specifice ale procesului de selecție. Acest pas este crucial pentru aspiranți, deoarece oferă o evaluare inițială înainte de interviurile personale.

În timpul evenimentelor, candidații preselecționați vor fi informați cu privire la programul pentru evaluări suplimentare și interviuri mai detaliate, care vor avea loc în aceeași zi. Acest lucru le permite candidaților să-și planifice în mod corespunzător timpul și să se pregătească pentru posibilele etape următoare ale procesului de selecție.

Emirates a subliniat că își caută persoane pasionate să ofere un serviciu excepțional, care să aprecieze importanța ospitalității personalizate și simple și să fie capabili să creeze momente memorabile pentru pasageri. Filosofia de serviciu al clienților a Emirates este recunoscută la nivel mondial, iar compania aeriană își așteaptă viitorul personal de cabină să încarneze aceste valori în fiecare zbor.

În plus față de oportunitatea de a lucra în una dintre cele mai prestigioase companii aeriene din lume, membrii echipajului de cabină al Emirates se bucură de o serie de beneficii atrăgătoare. Toți membrii echipajului sunt bazati în Dubai, unul dintre cele mai vibrante și cosmopolite orașe din lume. Beneficiile includ un salariu scutit de impozit, cazare gratuită furnizată de companie, transport gratuit la și de la locul de muncă, acoperire medicală completă și reduceri la diverse cumpărături și activități de agrement în Dubai.

Această convocare a Emirates nu este doar o oportunitate pentru cei care caută o carieră în aviație din Canare, ci și o poartă de intrare în viața din Dubai, oferind o experiență culturală îmbogățitoare și posibilitatea de a interacționa cu persoane de diverse naționalități și culturi. Cu creșterea și extinderea continuă a Emirates, candidații selectați se vor afla în avangarda industriei aviației, bucurându-se de o carieră dinamică și îmbogățitoare.

A consemnat: Zoe Stoleru Martí – Occidentul Românesc
Informații și foto: CANARIASENRED