Dacă DĂRUIȚI zilele acestea, alegeți un cadou care schimbă vieți: Butonul Roșu

29

„Am 76 de ani și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am găsit Butonul Roșu. Acum simț și eu că am pe cineva, că am la cine apela în caz de nevoie. Băiatul meu e în America de 20 ani și nu prea vorbim. Butonul ăsta mi-a salvat viața. Într-o dimineață, pe la 5, mi s-a făcut rău. Mă durea tare în piept și nu mai puteam să respir. Am apăsat pe buton, cum m-au învățat când am intrat în program. Cei de la Dispecerat, cunoscând antecedentele mele medicale, au chemat imediat ambulanța și, până a venit, m-au ținut de vorbă ca să uit de durere. Dispecera i-a ajutat pe cei de la salvare să între în clădire, că e cu cod intrarea, și vecina mi-a ținut cățeii care lătrau la echipaj. M-a luat salvarea pe loc și m-a dus la Floreasca, la cardiologie. Dacă nu erau cei de la Butonul Roșu, precis muream. Așa, acum vorbesc cu dumneavoastră. (Marina Protopopescu, 76 ani, București, abonată din 2016)”

Serviciul de asistență Butonul Roșu este un sistem de monitorizare la distanță care poate fi alertat 24/24 chiar și când abonatul nu poate comunica verbal.

Dispozitivele compatibile (telefon, brățară, pandantiv, breloc) vă permit să apelați Centrul Medical de Monitorizare la Distanță în situații de urgență, printr-o simplă apăsare de buton.

Sunteți la trei pași de a deveni abonați la Butonul Roșu:

  • achiziționați un telefon/dispozitiv cu buton de panică încorporat;
  • inserați în dispozitiv SIM-ul compatibil de la furnizorul de telefonie preferat;
  • sunați la: 0213 112 045 – Dispeceratul pentru abonare.

Pentru înregistrarea beneficiarului în baza de date veți avea nevoie de:

  • un act de identitate al beneficiarului;
  • istoricul medical al beneficiarului (afecțiuni, medicație, intervenții);
  • date socio-medicale (grupa sanguină, vârsta, adresa).

Costul abonamentului anual este de 240 de lei și plata se face anual în avans în contul bancar al companiei TELEASISTENTA GROUP SRL.

Schimbăm lumea în bine, puțin câte puțin!

TELEASISTENTA GROUP

https://teleasistenta.ro/

E-mail: office@teleasistenta.ro

Telefon: 0040 / 213 112 045