Cum puteți vota în străinătate la alegerile parlamentare 2016

alegeri parlamentare 2016 [640x480]

La scrutinul pentru alegerea Camerei Deputaților și Senatului României de la finalul acestui an, cetățenii români cu DOMICILIUL sau REȘEDINȚA în străinătate vor putea să-și exercite votul fie prin corespondență, fie la una dintre secțiile de votare care vor fi organizate în străinătate.

Informații succinte privind procedura electorală, găsiți aici.

Reamintim că formularul de înregistrare în Registrul Electoral se regăsește la adresa:

http://www.mae.ro/sites/default/files/file/anul_2016/2016_alegeri/cerere_inscriere_vot_in_strainatate.pdf

Pentru informaţii suplimentare, românii care au domiciliul sau reşedinţa în străinătate pot consulta secţiunea Alegeri parlamentare 2016 de pe site-ul MAE:http://www.mae.ro/parlamentare-2016

Contribuie și tu...

Publicația noastră independentă Occidentul Românesc se bazează pe eforturile voluntare ale unor oameni dedicați care doresc să contribuie la dezvoltarea unui spațiu media mai deschis, liber de influențe politice sau religioase. Furnizăm informații de calitate, promovăm discuții constructive și încurajăm gândirea critică în rândul cititorilor noștri.

Pentru a ne susține în acest demers, vă invităm să luați în considerare o donație. Fiecare contribuție ajută la menținerea independenței și integrității publicației noastre.


Susține publicația de limbă română din Peninsula Iberică, Occidentul Românesc!

Doar o dată


Doar o dată


Doar o dată


Alege suma și doneză lunarÎți mulțumim!

Donația dvs. va susține echipa noastră în cercetarea, scrierea și publicarea articolelor, precum și în dezvoltarea de proiecte menite să îmbunătățească calitatea informațiilor furnizate. Va contribui la promovarea unui jurnalism de înaltă calitate, care respectă etica și standardele profesionale.

Orice sumă este binevenită și va fi folosită cu responsabilitate pentru a vă oferi informații relevante și de calitate.

Vă mulțumim.