Consulatul României la Castellón de la Plana anunță reluarea progresivă a activității cu publicul la ghișeu

Consulatul României la Castellón de la Plana anunță că, începând cu data de 09 iunie 2020, își reia programul de lucru cu publicul la ghișeu, NUMAI pe bază de programare.

Reluarea progresivă a activității cu publicul la ghișeu la Consulatul României la Castellón de la Plana, se va face în concordanță cu măsurile impuse de autoritățile spaniole în perioada stării de alertă și respectarea regulilor de siguranță sanitară.

În context, programările se vor face EXCLUSIV pe Portalul External SIMISC la http://www.econsulat.ro.

NU SE FAC PROGRAMĂRI TELEFONICE!

Biroul de progrămări care funcționa anterior crizei la intrarea în sediul consulatului între orele 9:00 și 11:00, de luni până joi, ESTE DESFIINȚAT PE TERMEN NEDETERMINAT!

Pentru orice altă solicitare ce comportă urgență obiectivă și demonstrabilă, care nu suportă amânare, Consulatul României la Castellón de la Plana, roagă cetățenii români să transmită un mesaj electronic, care sa conțină un număr de telefon, la adresa castellon.programari@mae.ro urmând să fiți contactați în vederea programării.

Activitatea cu publicul se va desfășura cu respectarea strictă a reglementărilor în vigoare și a măsurilor de prevenire și control a infecțiilor adoptate de autoritățile spaniole și române cu scopul combaterii Covid-19:

Accesul în sediul oficiului consular se va face doar pe bază de programare prealabilă și în funcție de capacitatea maximă de procesare a cererilor, astfel încât să se evite aglomerația.

Consulatul României la Castellón de la Plana atenționează cetățenii români să respecte ora programării și să se asigure în prealabil, că sunt în posesia tuturor documentelor necesare, pentru a evita deplasările repetate.

Pe durata prezenței în sediul oficiului consular se va respecta în permanență distanța de siguranță de cel puțin 2 metri între persoane.

Este OBLIGATORIE utilizarea măștilor și a mănușilor de protecție!

Important!
Trebuie să vă conformați indicațiilor personalului consular și al agentului de pază, pentru respectarea condițiilor de siguranță!

Combaterea acestei pandemii depinde de responsabilitatea fiecăruia dintre noi.

Consulatul României la Castellón de la Plana asigură cetățenii că măsurile adoptate au ca prioritate protejarea dumneavoastră și a sănătății publice.