Concurs: Iașul ieșenilor de pretutindeni

35

Scrieți gândurile voastre despre Iași și puteți descoperi pentru o zi provocările activității de primar al Municipiului Iași!

Având în vedere că în lunile de vară Iașul a primit vizita a numeroși ieșeni care locuiesc în străinătate, Biroul Diaspora al Primăriei Municipiului Iași invită ieșenii de pretutindeni să trimită municipalității, opiniile despre ceea ce poate fi apreciat, ce ar mai trebui realizat sau îmbunătățit în orașul natal.

Dorința administrației Primăriei Municipiului Iași este de a include propunerile și proiectele ieșenilor din diaspora în planurile de dezvoltare ale Iașului, precum și eforturile de retragere a ieșenilor din străinătate către orașul Iași.

Perioada de desfășurare a concursului: 1 – 15 octombrie 2018.

De ce să participați la concurs: Pentru că locul ieșenilor de pretutindeni este ACASĂ, la Iași!

Cine poate participa: Toți ieșenii de pretutindeni.

Modalitatea de desfășurare a concursului: Postați gândurile voastre pe pagina oficială a concursului: https://www.facebook.com/events/337936236941754/ iar mesajele cu cel mai mare număr de aprecieri (like) vor fi premiate.

Premiile concursului: Primele 10 mesaje care vor întruni cel mai mare număr de aprecieri (like) vor fi premiate cu 10 albume ale Iașului care să vă aducă aminte de frumusețea orașului natal, iar autorul mesajului care va întruni cel mai mare număr de aprecieri (like) va lua contact cu administrația ieșeană și va afla de la domnul Mihai Chirică, primarul Municipiului Iași, care sunt provocările activității de primar.

Câștigătorii concursului vor fi anunțați pe data de 16 octombrie 2018 pe pagina de Facebook a concursului: https://www.facebook.com/events/337936236941754/

După finalizarea concursului, câștigătorii trebuie să contacteze Biroul Diaspora al Primăriei Municipiului Iași (Corpul C-Registratura Primăriei Municipiului Iași, Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 11, telefon: 0232.267.582, e-mail: diaspora@primaria-iasi.ro) pentru detalii despre premii.

Mult succes!