Sondaj cu premii: Care sunt brandurile ambasador ale României

MKOR Consulting, agenţie de cercetare de piaţă, desfăşoară, în parteneriat cu Wall-Street.ro, în perioada următoare, un studiu referitor la Brandurile Ambasador pentru România. Iniţiativa urmăreşte să identifice care sunt acele branduri care duc numele ţării noastre peste hotare, dar şi care sunt personalităţile de origine română cu rol de ambasador pentru România. Cele mai vizibile branduri româneşti vor fi premiate în cadrul Galei Wall Street RO din toamna acestui an.

Vă invităm să contribuiţi la succesul acestui proiect de suflet, răspunzând sondajului lansat de MKOR Consulting, la adresa: https://goo.gl/jxKyPh

Veţi aloca 5 minute din timpul dumneavoastră, primind în schimb şansa de a câştiga una din cele două ii realizate de către creatoarea de modă Izabela Măndoiu. 

Rezultatele studiului vor fi făcute publice (în mediul online, în Wall Street România etc.) pentru a fi cunoscute de către toţii românii, oriunde s-ar afla. De asemenea, acestea vor fi prezentate la diverse evenimente de profil din ţară. Mulţumim tuturor pentru implicare şi vă invităm să trimiteţi chestionarul la cât mai mulţi conaţionali aflaţi în afara graniţelor, în orice colţ al lumii. Urăm tuturor participanţilor mult succes la tragerea la sorți pentru premiile oferite!