Barcelona, printre principalele destinații de schi ale companiei britanice Jet2.com

Compania aeriană britanică Jet2.com și-a extins programul de schi pentru Paște (aprilie 2022) adăugând frecvențe la Geneva (Elveția) de la mai multe aeroporturi britanice și o nouă rută din orașul Bristol (Regatul Unit). Compania a făcut această mișcare ca răspuns la o cerere care a crescut considerabil, după ce guvernul elvețian a încetat să mai solicite teste Covid negative de la călătorii complet vaccinați, precizează tourinews.

Spania, singura poartă de acces pentru britanici în Andorra

După cum afirmă însăși compania, această prelungire se va realiza datorită „cererii puternice” pe care o primesc de la adepții acestui sport de iarnă. Oferta Jet2.com include opt destinații clasice pentru schi sau snowboard: Barcelona (cu destinația finală Andorra); Chambéry, Grenoble și Lyon în Franța; Salzburg și Innsbruck în Austria; Geneva (Elveția) și Torino (Italia).

„Cele opt destinații de schi pe care le avem la vânzare în această iarnă arată extrem de populare și este evident că și iubitorii sporturilor de zăpadă își doresc ca sezonul de schi să dureze cât mai mult posibil. Ca răspuns la aceasta, ne extindem programul de schi de Paște pentru a oferi clienților și mai multe opțiuni pentru a ajunge pe cele mai bune pârtii din Europa”, a declarat Steve Heapy, CEO al Jet2.com și Jet2holidays.

A consemnat: Zoe Stoleru Martí – OR

Informații și foto: tourinews