Avocatul Alexandru George Lazăr a fost numit Director Academic al Master Compliance din cadrul ISDE – Instituto Superior de Derecho y Economía

9

alexandru lazar_or

La doar 31 de ani, cunoscutul avocat român Alexandru George Lazăr a fost numit Director Academic pentru Master Compliance, în cadrul prestigiosului Institut Superior de Drept și Economie – ISDE (Instituto Superior de Derecho y Economía) care, conform publicației Financial Times, de cinci ani de zile se clasează pe locul I în Spania, pe locul II în Europa și pe locul IV în lume.

În plan internațional, ISDE colaborează cu universități din întreaga lume, fiind singura instituție spaniolă de învățământ care oferă programe oficiale de masterat în Statele Unite, recunoscute de către Asociația Baroului American. ISDE a dobândit acest statut în anul 2012, datorită unei colaborări academice pentru un master comun cu Universitatea St. John’s din New York.

Alexandru George Lazăr este partener în cadrul firmei de avocatură IntLaw Lawyers and Consultants din Spania, unde coordonează dezvoltarea departamentelor de Corporate Compliance şi pe cel al Relaţiilor cu Europa Centrală şi de Est.
IntLaw este o firmă de avocatură specializată în consultanţa în Business Law şi Drept Internaţional. Echipa IntLaw este formată din avocaţi internaţionali de top, aspect ce facilitează utilizarea unei perspective globale şi folosirea unor resurse ce se pot plia extrem de uşor pe nevoile clienţilor indiferent de natura acestora.

Așadar, Alexandru George Lazăr se remarcă atât prin parcursul academic cât şi prin cel profesional ca fiind unul dintre cei mai de succes avocaţi de origine română la nivel internaţional. Potenţialul şi capacităţile sale au fost recunoscute şi prin premii prestigioase la nivel internaţional precum: Premiul I la categoria Drept Fiscal (cel mai tânăr premiat) în anul 2010 la cea de-a IIa ediţie a Premiilor în Drept Internaţional ISDE-IABA (Inter-American Bar Association) și premiul I la cea de-a VI ediţie a Premiilor în Drept Internaţional ISDE la categoria Drept Internațional Privat, în 2014.

Realizările de excepție ale lui Alexandru George Lazăr au fost evidențiate și de către statul spaniol, fiind invitat la Curtea Regală a Spaniei unde a avut prilejul să discute cu Regele Felipe al VI-lea și cu președintele guvernului Mariano Rajoy.
Avocatul Alexandru George Lazăr a fost premiat în cadrul Galei de premiere a Campaniei „Noi susținem excelența!” – Spania 2016 (eveniment organizat de către Occidentul Românesc), cu Premiul de Excelență în avocatura de business.