Wizz Air lansează din această iarnă două noi curse spre Spania și Belgia

73

Compania Wizz Air anunță introducerea a două noi rute din România către Spania și Belgia. Românii pot călători de la Iași către Madrid, în zilele de joi și duminică, începând cu 2 decembrie, iar un alt zbor va pleca din Suceava către Bruxelles, Belgia, în fiecare marți și sâmbătă, începând cu 4 decembrie.

Biletele pentru cele două rute sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând de la 99 de lei, precizează compania într-un comunicat.

Tariful este pentru un singur segment și include taxa de administrare, un bagaj de mână (dimensiuni maxime: 40x30x20 cm). Trolerul și orice bagaj adițional de cală sunt tarifate adițional. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com și prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Numărul de locuri la tarifele indicate este limitat.

Aceste noi rute vin în completarea zborurilor deja operate de pe aeroporturile din România către destinații din Spania și Belgia, populare printre români.

Wizz Air a implementat măsuri stricte de sănătate și igienă pentru a-și proteja pasagerii și echipajul. În timp ce filtrele HEPA din fiecare aeronavă Wizz Air filtrează 99.97% dintre virusurile și bacteriile din aer, noile protocoale ale Wizz Air respectă reglementările de distanțare fizică, sprijină un mediu ultra-curat la bordul aeronavelor și reduc orice interacțiune sau contact fizic neesențial dintre oameni, astfel încât pasagerii WIZZ să se poată simți încrezători că zboară în siguranță spre destinație.

Pentru o garanție în plus, Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la trei ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

„Suntem încântați să anunțăm extinderea rețelei noastre de rute din România spre Spania și Belgia, cu două noi zboruri către Madrid și Bruxelles. Prin aceste noi rute le oferim românilor mai multe destinații la tarife ultra-reduse. Așteptăm cu nerăbdare să îi întâmpinăm pe primii pasageri ce vor călători spre aceste destinații importante din Europa de pe aeroporturile din Iași și Suceava”, a declarat András Radó, Corporate Communications Manager al Wizz Air.

Zborul din Iași către Madrid va fi inaugurat în data de 2 decembrie, cursele urmând să aibă loc de două ori pe săptămână, joia și duminica. Tariful biletelor pleacă de la suma de 119 lei.

Zborul din Suceava către Bruxelles va fi inaugurat în data de 4 decembrie, cursele urmând să aibă loc de două ori pe săptămână, marțea și sâmbăta. Tariful biletelor pleacă de la suma de 99 de lei.