Sesiune live pe probleme de muncă legate de alocațiile minorilor

Ambasada României în Regatul Spaniei organizează o sesiune live de Întrebări & Răspunsuri cu atașatul pe probleme de muncă și sociale din cadrul ambasadei, care va fi difuzată pe pagina de Facebook a misiunii, joi, 25 februarie, de la ora 18:00 la 19:00.

Sesiunea va fi dedicată problematicii legate de alocațiile minorilor, având în vedere numărul mare de întrebări primite pe această temă, se menționează într-un comunicat.

Persoanele interesate de subiect au posibilitatea de a intra în dialog cu atașatul ambasadei, prin transmiterea întrebărilor în comentarii la momentul începerii sesiunii live pe Facebook, pagina oficială a ambasadei, accesând link-ul evenimentului online: https://fb.me/e/1WR7rkzzI

Contribuie și tu...

Publicația noastră independentă Occidentul Românesc se bazează pe eforturile voluntare ale unor oameni dedicați care doresc să contribuie la dezvoltarea unui spațiu media mai deschis, liber de influențe politice sau religioase. Furnizăm informații de calitate, promovăm discuții constructive și încurajăm gândirea critică în rândul cititorilor noștri.

Pentru a ne susține în acest demers, vă invităm să luați în considerare o donație. Fiecare contribuție ajută la menținerea independenței și integrității publicației noastre.


Susține publicația de limbă română din Peninsula Iberică, Occidentul Românesc!

Doar o dată


Doar o dată


Doar o dată


Alege suma și doneză lunarÎți mulțumim!

Donația dvs. va susține echipa noastră în cercetarea, scrierea și publicarea articolelor, precum și în dezvoltarea de proiecte menite să îmbunătățească calitatea informațiilor furnizate. Va contribui la promovarea unui jurnalism de înaltă calitate, care respectă etica și standardele profesionale.

Orice sumă este binevenită și va fi folosită cu responsabilitate pentru a vă oferi informații relevante și de calitate.

Vă mulțumim.