Programul MOL de promovare a talentelor – Finanțare pentru tinerii sportivi și artiști, ultima săptămână pentru înscrieri

Fundația Pentru Comunitate, în parteneriat cu Compania MOL România, anunță că înscrierile pentru Programul MOL de promovare a talentelor, ediția a 18-a, se încheie în curând. Programul oferă sprijin financiar tinerilor talentați și cu rezultate bune în domeniul sportiv sau artistic, ajutându-i să-și achiziționeze materiale, echipamente, instrumente muzicale și să acopere cheltuielile de deplasare la concursuri, festivaluri și cantonamente.

Înscrierile se fac exclusiv online, până în data de 15 iunie inclusiv, pe pagina Fundației Pentru Comunitate – https://pentrucomunitate.ro/talente. Programul este deschis elevilor născuți între 1 ianuarie 2005 și 31 decembrie 2015, precum și echipelor de sportivi sau ansamblurilor artistice din școli, licee, cluburi sportive sau de expresie artistică din România, care au obținut rezultate remarcabile la concursuri naționale și internaționale și au nevoie de sprijin material pentru dezvoltarea și continuarea carierei lor.

Fondul total al Programului este de 560.000 de lei, iar suma maximă pe care o poate primi un solicitant este de 10.000 de lei. Această finanțare poate fi utilizată pentru achiziționarea de materiale, echipamente, instrumente sau alte produse necesare pregătirii în vederea obținerii de performanțe în domeniul sportiv sau artistic, precum și pentru acoperirea cheltuielilor de transport la evenimente naționale și internaționale, antrenamente, cantonamente, tabere de profil, cursuri, expoziții și concerte.

Proiectele depuse vor fi evaluate de două jurii de specialitate, prezidate de către Violeta Beclea-Székely, vicecampioană olimpică și mondială la atletism, și de Márkos Albert, concertmaistru al Filarmonicii Transilvania din Cluj. Rezultatele finale vor fi publicate până la data de 15 august 2023.

Programul MOL de promovare a talentelor este cel mai longeviv concurs de proiecte din domeniu și a ajuns acum la cea de-a 18-a ediție. În perioada 2006-2022, prin cele 17 ediții anterioare, au fost acordate finanțări în valoare de peste șase milioane de lei, sprijinind astfel 3.340 de tineri talentați.

Pentru mai multe detalii și pentru a completa formularul de înscriere, accesați pagina web https://pentrucomunitate.ro/talente

Pentru orice informații suplimentare, vă rugăm să contactați:
Fundația Pentru Comunitate / A Közösségért Alapítvány
0755-045699
office@pentrucomunitate.ro

Despre Fundația Pentru Comunitate:
Fundația Pentru Comunitate este o organizație non-guvernamentală care desfășoară diverse proiecte și programe pentru dezvoltarea comunităților din România. În parteneriat cu companii și organizații, fundația sprijină proiecte de educație, sănătate, cultură, sport și mediu, având ca obiectiv îmbunătățirea calității vieții în comunitățile în care activează.

Despre Compania MOL România:
Compania MOL România este o subsidiară a MOL Group, o companie de energie integrată și unul dintre principalii jucători din industria petrolului și gazelor la nivel global. MOL România este activă în domeniul rafinării și distribuției de produse petroliere, precum și în domeniul explorării și producției de hidrocarburi. Compania susține proiecte de responsabilitate socială și investește în diverse inițiative care au un impact pozitiv asupra comunității și a mediului înconjurător.

A consemnat: Occidentul Românesc
Informații și foto: Fundația Pentru Comunitate

Contribuie și tu...

Publicația noastră independentă Occidentul Românesc se bazează pe eforturile voluntare ale unor oameni dedicați care doresc să contribuie la dezvoltarea unui spațiu media mai deschis, liber de influențe politice sau religioase. Furnizăm informații de calitate, promovăm discuții constructive și încurajăm gândirea critică în rândul cititorilor noștri.

Pentru a ne susține în acest demers, vă invităm să luați în considerare o donație. Fiecare contribuție ajută la menținerea independenței și integrității publicației noastre.


Susține publicația de limbă română din Peninsula Iberică, Occidentul Românesc!

Doar o dată


Doar o dată


Doar o dată


Alege suma și doneză lunarÎți mulțumim!

Donația dvs. va susține echipa noastră în cercetarea, scrierea și publicarea articolelor, precum și în dezvoltarea de proiecte menite să îmbunătățească calitatea informațiilor furnizate. Va contribui la promovarea unui jurnalism de înaltă calitate, care respectă etica și standardele profesionale.

Orice sumă este binevenită și va fi folosită cu responsabilitate pentru a vă oferi informații relevante și de calitate.

Vă mulțumim.