Președinta ACSE Ro Castellón, Ramona Bodescu, în centrul celebrării la „Fiestas de la Magdalena”

69

În cadrul celebrărilor „Ofrenda de flores en la Magdalena de Castellón”, Asociația ACSE Ro a fost prezentă alături de Asociația Europa Cultural, la invitația președintei Maria Mihaela Luncan.

Fiestas de la Magdalena este o sărbătoare tradițională care are loc în Provincia Castelló, Comunitatea Valenciană, Spania. Acest eveniment este un omagiu adus tradițiilor și originilor, și reprezintă o ocazie minunată pentru localnici și turiști deopotrivă, să se bucure de tradiții, muzică, artificii și bucate delicioase.

Ramona Bodescu a fost o prezență specială la acest eveniment, aducând o contribuție deosebită și reprezentând cu mândrie comunitatea românească din Castellón. Participarea Asociației ACSE Ro la Fiestas de la Magdalena este un exemplu elocvent al implicării și integrării comunității românești în viața culturală și socială a orașului.

Evenimente precum Fiestas de la Magdalena reprezintă o oportunitate pentru comunități să își exprime identitatea culturală și să împărtășească tradițiile lor cu restul orașului. Prin participarea activă la astfel de evenimente, Asociația Europa Cultural și Asociația ACSE Ro promovează diversitatea culturală și consolidează legăturile interculturale în Provincia Castellón.

Ramona Bodescu continuă să fie un model de lider comunitar, dedicându-și eforturile în sprijinul și reprezentarea comunității românești din Castellón. Prin implicarea sa activă la evenimente importante precum Fiestas de la Magdalena, Ramona demonstrează angajamentul său față de promovarea valorilor culturale și integrarea armonioasă a comunității românești în societatea spaniolă.

Prin aceste acțiuni, Ramona Bodescu și Asociația ACSE Ro continuă să ofere un exemplu de solidaritate, unitate și contribuție pozitivă la viața comunității locale din Castellón.

A consemnat: Occidentul Românesc
Informații și imagini:  Diari del Maestrat