Monica Anghel va cânta live imnul României, pe 1 decembrie, la Madrid

1 [640x480]

  • De 1 Decembrie, între orele 13:00 și 17:00 (12:00 – 16:00 –ora Spaniei), Europa FM pregătește o emisiune specială de la Madrid, cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu.
  • Monica Anghel va arbitra un concurs de făcut mămăligă la care le provoacă și pe solistele de muzică populară Mioara Velicu și Nineta Popa, invitate în emisiunea de la Madrid.
  • Pe parcursulor celor 4 ore de emisie specială, cei trei matinali Europa FM vor aduce în prim plan poveștile de viață ale românilor de peste hotare.

București/ 25.11.2013: Monica Anghel va cânta imnul României, acapella, în direct la radio, din mijlocul comunității românești din Spania, acolo unde Europa FM pregătește o emisiune specială, de 1 Decembrie.

„Va fi o emisiune de sărbătoare, cu multe povești frumoase și muzică românească”, a spus George Zafiu.

Între orele 13:00 și 17:00 (12:00 – 16:00 ora Spaniei), Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu vor emite live, de la restaurantul „Acasă” din Madrid, deținut de o familie de români.  „Dragi români, vă așteptăm cu drag pe toți alături de noi, să sărbătorim împreună Ziua Națională a României și să ne simțim… ca acasă!” – le transmite Monica Anghel românilor aflați în Spania.

Timp de 4 ore, cei trei matinali de la Europa FM vor aduce în prim plan poveștile românilor aflați departe de casă. Peste 40 de români, plecați din țară de ani buni – vor fi alături de Monica, Vlad și George ca să-și împărtășească poveștile de viață cu ascultătorii Europa FM, de Ziua Națională a României.

Vlad Petreanu va realiza seria de interviuri din mijlocul comunității românești de la Madrid:  „Ascultătorii noștri vor cunoaște români care au reușit departe de țară, dar vor afla și ce sacrificii au făcut aceștia. Vom încerca să facem o radiografie a comunității românești din Spania, cu bune și cu rele. Vom afla ce speranțe și realizări au românii plecați în lumea largă, dar și cu ce greutăți se confruntă”.

Solistele de muzică populară Mioara Velicu și Nineta Popa sunt invitatele speciale ale Monicăi Anghel. Ele vor cânta pentru toți românii, pe 1 Decembrie, la Europa FM.

Vedetele Europa FM au pregătit o emisiune specială și în data de 2 decembrie. În premieră,  matinalul „Deșteptarea” va fi realizat de la Madrid, din studioul Radio Românul și se va auzi simultan în România și în Madrid și zona Guadalajara. Alături de Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu vor fi cei doi realizatori ai emisiunii matinal „Dimineți pe românește” ai postului de radio local.

Despre Europa FM – pe aceeași frecvență cu tine

Europa FM face parte din trustul Lagardère Active Radio International, alături de Radio 21, Smart FM şi Vibe FM şi este primul post privat din România, cu acoperire naţională în FM. Anul acesta, în data de 26 mai, radioul a sărbătorit 13 ani de existenţă.

Europa FM a primit în 2013, pentru a opta oară consecutiv, titlul de – Cel mai de încredere post de radio –  în clasamentul Trusted Brands, iar cele mai recente sondaje realizate de Asociaţia pentru Radio Audienţă confirmă că Europa FM este postul de radio alături de care românii petrec cel mai mult timp pe parcursul unei zile.

Aproximativ 1.465.000 de ascultători aleg să păstreze zilnic frecvenţele Europa FM, pentru cea mai bună muzică şi pentru ştirile care contează.