Madrid: Concert caritabil dedicat refugiaților din Ucraina

Ambasada României în Regatul Spaniei și Institutul Cultural Român de la Madrid, în colaborare cu Crucea Roșie din Spania, organizează marți, 19 aprilie a.c., un concert caritabil de muzică clasică dedicat refugiaților din Ucraina, se menționează într-un comunicat. Intrarea este gratuită!

Evenimentul va începe la ora 19:00, la Instituto Internacional Norteamericano din Madrid – Salon de Actos (Miguel Ángel, 8, 28010 Madrid – España).

Trei muzicieni spanioli cu o strălucită carieră internațională vor pune în scenă un concert de excepție pentru iubitorii de muzică clasică: Jesús Reina la vioară , Adolfo Gutiérrez Arenes la violoncel și Josu de Solaun la pian.

Având în vedere că este vorba despre un concert caritabil dedicat refugiaților din Ucraina, persoanele interesate au posibilitatea să doneze în contul deschis special de Crucea Roșie spaniolă pentru această inițiativă: https://bit.ly/3v81rRz

Cei interesați să participe se vor putea bucura de o seară culturală pe muzica lui Enescu, Schubert și Brahms. Mai multe informații privind programul evenimentului, regăsiți accesând linkul: https://www.icr.ro/madrid/concert-umanitar-pentru-ucraina