Madrid: A XXI-a ediție a „Bazarul Diplomatic”

20

Bazar 2014 [640x480]

Ambasada României are plăcerea să vă informeze că la data de 26 aprilie 2014  va avea loc cea de-a XXI-a ediții a Târgului Ambasadelor („Bazarul Diplomatic 2014”), eveniment organizat anual de către  Asociación  Internacional de Diplomáticos en España (AIDE), organizație a cărei președintă de onoare este Majestatea Sa Regina Sofía și a cărei președinție executivă este exercitată în mandatul 2013-2014 de către doamna Florica Cristina Vîlcu, soția ambasadorul României în Regatul Spaniei.

Activitatea se va desfășura în intervalul 12:00-20:00 hrs, iar ceremonia de inaugurare va avea loc în prezența Majestății Sale  Regina Sofía.

Evenimentul are drept obiectiv promovarea culturii și imaginii fiecărei țări participante – prin Ambasada sa din Madrid. Astfel, standurile țărilor participante vor oferi publicului vizitator o gamă amplă de produse tipice, gastronomie, artizanat etc, astfel încât Târgul Diplomatic să ofere ocazia de petrecere a unei zile agreabile, alături de familie,  la  confluența a numeroase culturi!

Nu vor lipsi momentele artistice, va fi organizată o tombolă cu numeroase premii atractive, precum și o licitatie de diverse produse și pachete turistice și servicii, toate puse la dispoziție de către ambasade și sponsori.

Fondurile reunite cu ocazia Bazarului Diplomatic vor fi donate Fundației Bobath, ce se ocupă de sprijinirea copiilor cu paralizie cerebrală, precum  și Fundației Altrenativa en Marcha.

Ambasada României va participa cu un stand plin de culoare și cu o ofertă variată: artizanat, gastronomie, alte produse tradiționale românești.  Vă invităm să ne vizitați și să petrecem împreună o după-amiază frumoasă, într-o atmosferă agreabilă și plină de culoare și, în același timp, să ne unim eforturile pentru a-i  ajuta pe cei care au nevoie de solidaritatea noastră!

Precizăm că biletele de intrare – cu o valoare de 3 Euro – și cele de participare la tombola – cu valoare de 2 Euro – se pot achiziționa anticipat la sediul Ambasadei României în Madrid (Avda. Alfonso XIII, no. 157) sau chiar în ziua evenimentului, la Palacio Municipal de Congresos.

Vă așteptăm la standul României din cadrul Târgului Ambasadelor!

Data: 26 aprilie 2014, între 12:00 – 20:00 hrs

Locația: Palacio Municipal de Congresos,

Avda. Capital de España 7, Madrid

Mijloace de transport: Metrou, linia 8 – stația Campo de las Naciones