Luna Sfintelor Paşti la Centrul Hispano-Român din Coslada

În luna Sfintelor Paşti, Centrul Hispano-Român din Coslada vă invită la o serie de activităţi pentru celebrarea acestei importante sărbători. Ciclul acestora se deschide sâmbătă, 9 aprilie, când, începând cu ora 17.00, la sediul din Travesía del Curtidor, nr. 1, Coslada, vor avea loc două evenimente realizate în colaborare cu Asociaţia de români “Pro Vita Lex” din Torrejón de Ardoz: prezentarea unei expoziţii de costume populare româneşti, puse la dispoziţie de Valentina Petre, preşedinta asociaţiei, şi un atelier de încondeiat ouă de Paşte, atelier adresat publicului larg, şi în special copiilor.

Mai multe informaţii la:

Centrul Hispano-Român din Coslada

Tel.: 91 674 12 63

E-mail: centrohispanorumano@madrid.org

Contribuie și tu...

Publicația noastră independentă Occidentul Românesc se bazează pe eforturile voluntare ale unor oameni dedicați care doresc să contribuie la dezvoltarea unui spațiu media mai deschis, liber de influențe politice sau religioase. Furnizăm informații de calitate, promovăm discuții constructive și încurajăm gândirea critică în rândul cititorilor noștri.

Pentru a ne susține în acest demers, vă invităm să luați în considerare o donație. Fiecare contribuție ajută la menținerea independenței și integrității publicației noastre.


Susține publicația de limbă română din Peninsula Iberică, Occidentul Românesc!

Doar o dată


Doar o dată


Doar o dată


Alege suma și doneză lunarÎți mulțumim!

Donația dvs. va susține echipa noastră în cercetarea, scrierea și publicarea articolelor, precum și în dezvoltarea de proiecte menite să îmbunătățească calitatea informațiilor furnizate. Va contribui la promovarea unui jurnalism de înaltă calitate, care respectă etica și standardele profesionale.

Orice sumă este binevenită și va fi folosită cu responsabilitate pentru a vă oferi informații relevante și de calitate.

Vă mulțumim.