Două medalii de aur, 14 Diplome de excelență și medalii ProInvent

Lucrările inovative ale studenților, profesorilor și cercetătorilor de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca au fost premiate în cadrul Salonului Internațional al Cercetării Științifice, Inovării şi Inventicii „Pro Invent”, găzduit de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, între 25-27 octombrie 2023, cu două medalii de aur, 14 Diplome de excelență și tot atâtea medalii ProInvent.

De asemenea, Prof. dr. Dan C. Vodnar, prorector Cercetare USAMV Cluj-Napoca, a fost recompensat cu o Diplomă de excelență din partea Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Chimie și Petrochimie – ICECHIM București, iar Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca a primit Premiul „Andrei Ripianu”, din partea UTCN.

În competiție, aflată la cea de-a XXI-a ediție, au fost înscrise peste 350 de proiecte și invenții din variate domenii, iar între participanți se numără universități, institute, centre şi stațiuni de cercetare, firme, asociații ale inventatorilor sau persoane fizice din ţară şi din străinătate. Felicitări studenților de la Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor și de la Stațiunea de Cercetare Horticolă, pentru munca depusă și rezultate!

A consemnat: Occidentul Românesc

Informații și foto: USAMV Cluj-Napoca