Consulul general al României la Sevilla, a avut întrevederi cu reprezentanți ai autorităților publice din 6 provincii spaniole

32

hernandez_mollar_y_consul_general_de_rumania-1 [640x480]

În cursul lunii iulie, consulul general al României la Sevilla, Radu Cătălin Mardare a avut o serie de întrevederi cu conducători ai autorităților publice, d-na Carmen Crespo Díaz, delegata guvernului în Comunitatea Autonomă Andalucía, dl. Joaquin Bascuñana García, delegatul guvernului în Comunitatea Autonomă a Regiunii Murcia, cu dl. Jorge Salvador Hernández Mollar, subdelegatul guvernului în provincia Málaga (în imagine), dl. Juan José Primo Jurado, subdelegatul guvernului în provincia Córdoba, dl. Enrique Pérez Viguera, subdelegatul guvernului în provincia Huelva și cu dl. Juan Antonio Mérida Velasco, prim-viceprimar al Granadei.

S-au purtat discuții privind situația actuală, problematica specifică și perspectivele legate de comunitățile de români, de continuarea bunelor relații de cooperare între consulatul general al României și autoritățile regionale și locale și s-a exprimat dorința comună de a impulsiona schimburile economice și investițiile. S-a convenit asupra necesității de a optimiza comunicarea în vederea unei soluționări mai eficiente a problemelor sociale, a celor din domeniul dreptului muncii, asistenței sociale și al protecției persoanelor aflate în situații deosebite.