Consulatul General al României la Barcelona organizează consulat itinerant în Palma de Mallorca

47

pasaport_0

Consulat itinerant în Palma de Mallorca

Consulatul General la Barcelona aduce la cunoștința cetățenilor români rezidenți în Insulele Baleare faptul că, în perioada 17-18 octombrie 2014, organizează un nou consulat itinerant în Palma de Mallorca.
Activitatea cu publicul se va desfășura la Casal del Inmigrantes, C/Eusebio Estada núm. 48, Palma, după următorul program:
– 17.10.2014, între orele 10.00 – 18.00, se vor prelua cererile;
– 18.10.2014, între orele 11.00 – 16.00, se vor elibera documentele (acte notariale, certificate de naștere, pașapoarte)

Important! 
Activitatea se va desfășura numai pe bază de programare prealabilă, ceea ce presupune să vă adresați în mod direct consulatului până cel târziu la data de 12.10.2014, pentru a solicita o programare pentru serviciul consular dorit. Solicitarea o puteți face fie la adresa de email a consulatului: consuladogeneralenbarcelo@telefonica.net, fie pe fax la nr. 934 341 109.

Dacă utilizați faxul, este absolut necesar să comunicați consulatului și un număr de telefon la care puteți fi contactați dacă este necesar. În cazul în care este vorba de un act notarial cu un mandat complex sau de întindere, este obligatoriu să se aducă modelul în format electronic iar cei care doresc procuri pentru acte de identitate trebuie să fie deja în posesia fotografiilor necesare.
Nu se acceptă fotografiile care nu corespund criteriilor legale!
Cererile care nu respectă aceste condiții nu vor fi luate în considerare!

E important citiți informațiile furnizate pe pagina de internet a consulatului pentru a afla detalii despre serviciile consulare pe care doriți să le solicitați.

Consulatul atrage atenția că din motive organizatorice, nu se pot face niciun fel de excepție de la regula programării. Pentru efectuarea serviciului consular dorit, este absolut necesar să dețineți acte de identitate românești valabile și să aveți copii după absolut toate documentele.
ATENȚIE! Nu se preiau cereri pentru pașaport!