Consulat itinerant în Palma de Mallorca

24

mallorca_map

Consulatul General al României la Barcelona organizează un nou consulat itinerant în Palma de Mallorca, în perioada 28-29 martie 2014. Activitatea cu publicul se va desfășura la Casal del Inmigrantes, C/Eusebio Estada núm. 48, Palma, după următorul program:

. 28.03.2014, între orele 10:00 – 18:00, se vor prelua cererile

. 29.03.2014 între orele 11:00 – 14:00 se vor elibera documentele, făcând referire, în mod special, la actele notariale.

Important!

Nu se preiau cereri pentru pașaport!

Activitatea se va desfășura numai pe bază de programare prealabilă, ceea ce presupune să vă adresați în mod direct consulatului până cel mai târziu la data de 23.03.2014, pentru a solicita o programare pentru serviciul consular dorit. Solicitarea o puteți face fie la adresa de email a consulatului consuladogeneralenbarcelo@telefonica.net, fie pe fax la numărul: 934 341 109.

Dacă utilizați faxul, este absolut necesar să ne comunicați și un număr de telefon la care puteți fi contactați dacă este necesar. În cazul în care este vorba de un act notarial cu un mandat complex sau de întindere, este absolut necesar să aducă modelul în format electronic iar cei care doresc procuri pentru acte de identitate trebuie să fie deja în posesia fotografiilor necesare.

Nu se acceptă fotografiile care nu corespund criteriilor legale!

Cererile care nu respectă aceste condiții nu vor fi luate în considerare!

Consulatul atrage atenția că, din motive organizatorice, nu se pot face niciun fel de excepție de la regula programării. Pentru efectuarea serviciului consular dorit, este absolut necesar să dețineți acte de identitate românești valabile și să aveți copii după absolut toate documentele.