Barcelona: Târgul de Turism

SONY DSC

Doamna Geanina Boicu, Consulul General al României la Barcelona a fost prezentă la standul României cu ocazia Târgului de Tursim de la Barcelona, desfășurat în perioada 19-21 noiembrie. Șeful de misiune a avut prilejul să intre într-un contact direct cu reprezentanții celor 22 de agenții de profil, hotelieri sau organizatori de evenimente care au reprezentat țara noastră la acest târg permițând un schimb de opinii cu privire la oportunitățile oferite de industria de turism autohtonă și modalitățile concrete de consolidare a relațiilor de specialitate dintre provincia Catalonia și România.

Conform oficialului român, potențialul indiscutabil de care dispune România trebuie valorificat iar provincia Catalonia dispune de o bogată experiență în domeniu, elemente care sunt de interes reciproc și care ar conduce la o situație benefică ambelor părți, justificând o atenție sporită pentru acest domeniu.

De altfel, reprezentantul Biroului de Turism de la Madrid, domnul, Bogdan Iosif, a declarat că ediția din acest an poate fi considerată un succes, afirmație susținută și de reprezentanții firmelor expozante. Astfel, interesul arătat de partea străină pentru România a cunoscut o creștere importantă lăsând să se întrevadă o creștere a relațiilor comerciale și de colaborare dintre operatorii străini și reprezentanții turismului românesc.