Alten România angajează 100 de IT-işti cu salarii cuprinse între 1.800 şi 3.600 de euro

Alten România, subsidiara locală a companiei franceze cu acelaşi nume, care desfăşoară activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică pentru jucători din industrii diverse, precum bancară, IT, automatice sau retail, caută să angajeze peste 100 de IT-işti, oferind sala­rii cuprinse între 1.800 de euro şi 3.600 de euro.

„Pe zona de IT căutăm dezvoltatori, programatori, testări, cu diferite niveluri de experienţă, iar pe inginerie căutăm preponderent software engineer, tester, developer. Salariile pot fi între 1.800 de euro şi dublul acestei sume. Dar asta putem afla doar când avem omul potrivit la interviu, omul care are competenţele necesare. Această mişcare de recrutare este în linie cu planurile noastre de dezvoltare, pentru că în mod clar pe piaţă cererea este mai mare decât oferta”, a spus Lidia Pleniceanu, business unit director Alten România, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

ALTEN este o companie multinațională franceză de consultanță și inginerie tehnologică fondată în 1988 și are birouri în 25 de țări.