Alexandru Petrescu (PSD Diaspora): Frenezia electorală premergătoare alegerilor nu justifică campania media de denigrare la adresa românilor din Londra

Membrii organizației social-democraților români din Regatul Unit sprijină activ echipa de campanie a candidatului laburist Ken Livingstone la primăria Londrei pentru alegerile din 3 mai.
Aflat la sediul de campanie al Partidului Laburist în 39 Victoria St, Alexandru Petrescu, vicepreședinte PSD Diaspora și președinte al Grupului Laburist de Cooperarea Politică Româno-Britanic și-a manifestat dezaprobarea față de campania de denigrare a românilor declanșată de către presă britanică ce sprijină candidatură lui Boris Johnson, candidatul Partidului Conservator.
„Frenezia electorală ce a cuprins luna premergătoare alegerilor pentru primăria Londrei nu justifică campania media de denigrare la adresa românilor și a est-europenilor din Londra, declanșată de publicația Daily Express și alte tabloide cu apetit de incitare în detrimentul acurateții.
Este o strategie mediatică ce denotă lipsa de argumente a candidatului conservator la probemele ce frământă azi Londra în pragul alegerilor pentru administrația capitalei britanice și în perioada premergătoare Jocurilor Olimpice din vara lui 2012. Susținându-l pe Ken, susținem candidatul în a cărui agendă integrarea comunităților în societatea britanică și în exercițiul de guvernare locală ocupă un loc principal.” a declarat Alexandru Petrescu.
Filialele PSD Diaspora au o bună reprezentare în cadrul comunităților de români din Europa și America de Nord și își propun să militeze pentru doleanțele și drepturile cetățenilor români ce trăiesc în afara granițelor României, atât în raport cu autoritățile țării de reședință cât și prin includerea măsurilor de susținere a românilor din diaspora în programele guvernamentale social democrate din România.
Biroul de Presă PSD Anglia

Contribuie și tu...

Publicația noastră independentă Occidentul Românesc se bazează pe eforturile voluntare ale unor oameni dedicați care doresc să contribuie la dezvoltarea unui spațiu media mai deschis, liber de influențe politice sau religioase. Furnizăm informații de calitate, promovăm discuții constructive și încurajăm gândirea critică în rândul cititorilor noștri.

Pentru a ne susține în acest demers, vă invităm să luați în considerare o donație. Fiecare contribuție ajută la menținerea independenței și integrității publicației noastre.


Susține publicația de limbă română din Peninsula Iberică, Occidentul Românesc!

Doar o dată


Doar o dată


Doar o dată


Alege suma și doneză lunarÎți mulțumim!

Donația dvs. va susține echipa noastră în cercetarea, scrierea și publicarea articolelor, precum și în dezvoltarea de proiecte menite să îmbunătățească calitatea informațiilor furnizate. Va contribui la promovarea unui jurnalism de înaltă calitate, care respectă etica și standardele profesionale.

Orice sumă este binevenită și va fi folosită cu responsabilitate pentru a vă oferi informații relevante și de calitate.

Vă mulțumim.