Acţiune de promovare a limbii române şi a tradiţiilor româneşti

poza principala 180 x 180 D

Din campania „Noi susţinem Excelența” face parte şi o acțiune amplă de promovare a limbii române şi a tradiţiilor româneşti, organizată de echipa redacţională a publicaţiei Occidentul Românesc în colaborare cu prof. Letiţia Coza, Sabadell Atlántico şi compania americană JeTT Media Group.

În paginile publicaţiei noastre există un spaţiu dedicat copiilor români din Spania şi nu numai, unde, pentru fiecare ediţie, doamna profesor donează, din scrierile sale, fragmente dedicate copiilor, respectiv, poezii şi integrame. Începând cu ediţia din luna martie vom avea un alt grup de integrame şi poezii dăruite copiilor de naţionalitate română din Spania de aceeaşi autoare.

Acest gen de colaborare nu are niciun fel de implicare financiară din partea profesorilor sau a altor persoane. Este un dar, în semn de preţuire şi apreciere, pentru copiii şi profesorii români, din partea doamnei profesor şi a echipei redacţionale Occidentul Românesc.

Prin această acţiune dorim să venim în ajutorul profesorilor de limba română din Spania cu lucrări atractive şi interesante ca lectură pentru copiii români. Ziarul va fi expediat în câte exemplare va solicita fiecare profesor, astfel încât toţi copiii să lucreze direct pe pagina dedicată lor. Mult succes tuturor!