A fost lansată Campania „Recomandă un Prieten”

51

DSCN5130 [640x480]

Joi, 02 Oct 2014, secretarul general al PSD Diaspora, Stela Arhire, a participat la lansarea Clubului Femeilor Social Democrate din Calaraşi, alături de Maria Lazăr, secretarul general al Organizației de Femei a PSD, Dan Cristodor, preşedintele PSD Calaraşi, deputatul PSD Marian Ghiveciu, deputatul PSD Sonia Draghici, europarlamentarul PSD Claudia Ʈapardel, Debelka Lilla preşedintele Cluburilor OFSD la nivel național.

În cadrul programului „Muncim împreună pentru viața mai bună”, a fost lansată Campania „Recomandă un Prieten” în diaspora, ce are ca obiectiv principal contactarea românilor din străinătate care au rude şi prieteni în România, membri sau simpatizanți ai PSD.

‘’Votul românilor din străinătate are un rol important în alegerile prezidențiale şi maniera în care vom reuşi să mobilizăm Diaspora cu mesaje juste, echilibrate și corecte privind măsurile şi programele miniştrilor de resort pentru românii din străinătate, ne va garanta succesul în recâştigarea României’’, precizează Stela Arhire‎.

Nu trebuie ignorat faptul că, în prezent, peste 4 milioane de români domiciliază și muncesc în afara granițelor țării. Depășind retorica politică, pentru Partidul Social Democrat‎ și pentru Guvernul Ponta, reprezentarea justă și echilibrată a intereselor legitime ale acestor români este primordială. Împreună putem nu numai recâștiga România, dar și, poate cel mai important, recâştigarea demnității și valorilor tradiționale româneşti.