REDUR își extinde rețeaua internațională în România

8

shyivz [640x480]

FAN Courier, firmă de curierat leader pe piața din România, se alătură reţelei de distribuţie Eurodis, unde REDUR este partener fondator.

Redur, companie spaniolă de servicii integrale de transport, distribuție și logistică, și-a extins prezența internațională după încorporarea unui nou membru la rețeaua de distribuție europene Eurodis, la care compania este membru fondator.

Noul membru este FAN Courier, leader în sectorul de curierat din România. După 18 de ani de activitate, compania românească domină 20% din piaţa de desfacere și are mai mult de 30.000 de clienți. Deţine 118 agenţii şi opt centre logistice care acoperă întregul teritoriu național.

Această nouă colaborare măreşte la 35 numărul de țări europene în care EURODIS oferă livrări de pachete şi colete agabaritice. „Suntem încântaţi de integrarea în rețeaua noastră a leaderului pieţei româneşti și punerea serviciilor acestui partener profesionist la dispoziţia membrilor Eurodis şi a clienţilor săi „, a declarat Alberto Lozano, CEO  de REDUR și vicepreședinte Eurodis.

Adrian Mihai, managing partner de FAN Courier, observă că „a fi membru al rețelei Eurodis ne permite sporirea exporturile noastre către Europa prin intermediul partenerilor noştri, lideri pe piețele lor naţionale și oferă serviciul nostru de livrare pe tot teritoriul României întregii reţele.

FAN Courier garantează, datorită echipei sale de peste 4.500 de angajați și flotei de peste 2750 de autovehicule, livrări interne în termen de 24 de ore, îndata ce produsele de coletărie se regăsesc în depozitul de intrare. Traficul către România va fi prin Germania, cu un termen de livrare de patru zile din Barcelona.