Primăria a sărbătorit Ziua Europei împreună cu Centrul Europa Direct Coslada

În dimineaţa zilei de 09 mai 2011, o masă cu pliante informative de la Centrul Europa Direct Coslada a fost instalată în faţa Primăriei, cu ocazia sărbătoririi Zilei Europei. Prin intermediul acestei iniţiative, s-a profitat de această sărbătoare pentru a oferi informaţii despre Uniunea Europeană.

Trebuie să subliniem că Centrul Europa Direct Coslada, gestionat de FEDROM (Federaţia Asociaţiilor Româneşti din Spania) este unicul care funcţionează în municipiile comunităţii madrilene, cu excepţia capitalei. Pentru a oferi o idee generală, vă spunem că acest centru a soluţionat mai mult de 2000 de cereri (directe, prin email şi telefonice), de la deschiderea sa din aprilie 2009; de asemenea, subliniem că a colaborat cu numeroase centre educative (şcoli generale şi licee) şi cu diferite entităţi asociative ale oraşului, realizând activităţi al căror obiectiv a fost cunoaşterea mai bună a Uniunii Europene.

Însuşi primarul Cosladei, Angel Viveros, şi consiliera de la Imigraţie, Charo Arroyo, s-au prezentat la masa Centrului Europa Direct Coslada pentru a le mulţumi pentru munca realizată şi pentru informaţiile oferite cetăţenilor.