Ministrul delegat pentru românii de pretutindeni Bogdan Stanoevici va efectua o vizită în Italia

stanoevici

Ministrul delegat pentru românii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, va aefectua, în perioada 26-28 octombrie 2014, o vizită în Italia, la Florenţa şi Torino.

Programul deplasării include şi întâlniri cu reprezentanţi ai mediului asociativ din aceste localităţi, în scopul familiarizării acestora cu activitatea DPRRP, precum şi eficientizării procedurilor de accesare a fondurilor nerambursabile puse la dispoziţie anual de către Departament.

De asemenea, pe agenda acestei vizite sunt cuprinse o întâlnire cu Enrico Rossi, Preşedinte al Regiunii Toscana şi cu alte oficialităţi locale, precum şi participarea ministrului – în calitate de invitat – la manifestarea “România din suflet”, care se va desfăşura duminică, 26 octombrie, în Piaţa Carlo Alberto din Torino.

Contribuie și tu...

Publicația noastră independentă Occidentul Românesc se bazează pe eforturile voluntare ale unor oameni dedicați care doresc să contribuie la dezvoltarea unui spațiu media mai deschis, liber de influențe politice sau religioase. Furnizăm informații de calitate, promovăm discuții constructive și încurajăm gândirea critică în rândul cititorilor noștri.

Pentru a ne susține în acest demers, vă invităm să luați în considerare o donație. Fiecare contribuție ajută la menținerea independenței și integrității publicației noastre.


Susține publicația de limbă română din Peninsula Iberică, Occidentul Românesc!

Doar o dată


Doar o dată


Doar o dată


Alege suma și doneză lunarÎți mulțumim!

Donația dvs. va susține echipa noastră în cercetarea, scrierea și publicarea articolelor, precum și în dezvoltarea de proiecte menite să îmbunătățească calitatea informațiilor furnizate. Va contribui la promovarea unui jurnalism de înaltă calitate, care respectă etica și standardele profesionale.

Orice sumă este binevenită și va fi folosită cu responsabilitate pentru a vă oferi informații relevante și de calitate.

Vă mulțumim.