Madrid: Ambasada României în Regatul Spaniei organizează Ziua Porților Deschise

amb-640x480

Ambasada României în Regatul Spaniei își va deschide porțile sâmbătă, 17 septembrie 2016, între orele 10:30-19:00, pentru toți cei care doresc să viziteze sediul reprezentanței diplomatice, să cunoască modul de organizare și funcționare al acesteia și să intre în contact cu membrii ambasadei.

Sub sloganul “Ambasada României este a ta!”, instituția statului român în Spania organizează în premieră acest eveniment, atât ca parte a dorinței de a-i apropia pe cetățenii români de misiunea diplomatică, cât și pentru a promova lucrări ale unor artiști plastici români rezidenți în Spania.

Cu această ocazie, vizitatorii vor avea posibilitatea să admire lucrări ale sculptorului român Mihai Cămară, să descopere  biblioteca Ambasadei și să vizioneze o serie de clipuri de prezentare a României.

Publicul vizitator va avea, totodată, posibilitatea să deguste produse culinare tradiționale.

La ora 11:00 este prevăzută ceremonia de premiere a câștigătorilor concursului „Vacanța la bunici” lansat de misiunea diplomatică cu ocazia Zilei Limbii Române, iar copiii vor fi invitați la „O călătorie în Europa poveștilor”, între orele 11:15 și 12:00.

Ziua Porților Deschise se va încheia la ora 19:00 cu vernisajul expoziției „Dialoguri”, aparținând sculptorului român Mihai Cămară.

Gazde ale evenimentului vor fi: Gabriela Dancău, noul ambasador al României în Regatul Spaniei și colegii săi din cadrul ambasadei.

Sursa: Biroul de presă / Ambasada României în Regatul Spaniei