La Camera de Comerţ din Valencia se va desfășura un seminar dedicat afacerilor cu România

Conform unui comunicat al Consulatului României la Castellón de la Plana, la data de 26 aprilie 2018, în incinta sediului central al Camerei de Comerţ din Valencia (C/Poeta Querol, 15) se va desfășura un seminar dedicat afacerilor cu România.

Seminarul este organizat de către Camera de Comerţ Valencia, Ambasada României la Madrid, Biroul Consilierului Economic de la Consulatul General al României la Barcelona, Consulatul României la Castellón de la Plana, în colaborare cu Generalitat Valenciana, Camera de Comerţ a Spaniei, ICEX şi Ministerul Economiei şi Competitivităţii al Spaniei.

Mai multe detalii și programul seminarului pentru cei interesați de eveniment, aici:

http://www.camaravalencia.com/es-ES/jornadas/Paginas/pagina-evento.aspx?cod=7082

Contribuie și tu...

Publicația noastră independentă Occidentul Românesc se bazează pe eforturile voluntare ale unor oameni dedicați care doresc să contribuie la dezvoltarea unui spațiu media mai deschis, liber de influențe politice sau religioase. Furnizăm informații de calitate, promovăm discuții constructive și încurajăm gândirea critică în rândul cititorilor noștri.

Pentru a ne susține în acest demers, vă invităm să luați în considerare o donație. Fiecare contribuție ajută la menținerea independenței și integrității publicației noastre.


Susține publicația de limbă română din Peninsula Iberică, Occidentul Românesc!

Doar o dată


Doar o dată


Doar o dată


Alege suma și doneză lunarÎți mulțumim!

Donația dvs. va susține echipa noastră în cercetarea, scrierea și publicarea articolelor, precum și în dezvoltarea de proiecte menite să îmbunătățească calitatea informațiilor furnizate. Va contribui la promovarea unui jurnalism de înaltă calitate, care respectă etica și standardele profesionale.

Orice sumă este binevenită și va fi folosită cu responsabilitate pentru a vă oferi informații relevante și de calitate.

Vă mulțumim.