Întâlnire cu studenții români din Spania la Ambasada României la Madrid

studenti

Miercuri, 26 octombrie a.c., Ambasada României la Madrid, în parteneriat cu Liga Studenților Români din Străinătate – Filiala Spania, organizează o întâlnire cu studenții români din Spania, la sediul misiunii diplomatice, situat în Avenida de Alfonso XIII, 157 (https://goo.gl/maps/KSCTvWoRTiF2), începând cu ora 18:00, informează ambasada pe pagina de Facebook.

Reuniunea va oferi ocazia celor prezenţi să participe la un dialog deschis privind situaţia şi problemele cu care se confruntă studenţii români din Spania, precum şi identificarea celor mai eficiente modalităţi de cooperare cu Ambasada.

Cei interesați să participe la întâlnire, trebuie să transmită, în avans, întrebările şi problemele pe care vor dori să le abordeze în cursul reuniunii, direct pe pagina Facebook a misiunii sau la adresa de email: madrid.comunitate@mae.ro

De asemenea, confirmarea intenției de participare se va efectua la adresa de email: madrid.comunitate@mae.ro

Contribuie și tu...

Publicația noastră independentă Occidentul Românesc se bazează pe eforturile voluntare ale unor oameni dedicați care doresc să contribuie la dezvoltarea unui spațiu media mai deschis, liber de influențe politice sau religioase. Furnizăm informații de calitate, promovăm discuții constructive și încurajăm gândirea critică în rândul cititorilor noștri.

Pentru a ne susține în acest demers, vă invităm să luați în considerare o donație. Fiecare contribuție ajută la menținerea independenței și integrității publicației noastre.


Susține publicația de limbă română din Peninsula Iberică, Occidentul Românesc!

Doar o dată


Doar o dată


Doar o dată


Alege suma și doneză lunarÎți mulțumim!

Donația dvs. va susține echipa noastră în cercetarea, scrierea și publicarea articolelor, precum și în dezvoltarea de proiecte menite să îmbunătățească calitatea informațiilor furnizate. Va contribui la promovarea unui jurnalism de înaltă calitate, care respectă etica și standardele profesionale.

Orice sumă este binevenită și va fi folosită cu responsabilitate pentru a vă oferi informații relevante și de calitate.

Vă mulțumim.