Înscrierile pentru programul MBA al Marymount California University sunt încă deschise

52

news-channels-banner-720x250 [640x480]

Înscrierile pentru programul MBA al Marymount California University sunt încă deschise. Potenţialii studenţi care intră în contact cu Coordonatorul Programului pentru România în luna ianuarie pot beneficia de o bursă suplimentară de 10%.

Unul dintre cele mai atractive si accesibile programe de MBA, oferit de Marymount California University (MCU), este acum in România, prin Globaltraining, Local Learning Centre for MCU online MBA.

Programul de MBA al Marymount California se adresează absolvenţilor de facultate cu experienţă de lucru practică, furnizându-le conceptele economice necesare în adoptarea celor mai potrivite decizii de business, pentru a face faţă cu succes provocărilor specifice contextului actual, caracterizat de globalizarea economiei. Programul conectează într-un mod aplicativ instrumentele economiei, tehnologiei şi marketingului, cu dezvoltarea afacerilor de tip antreprenorial şi corporativ.

Parcurgând cursurile acestui program, studenţii vor dobândi abilităţi şi aptitudini esenţiale pentru a deveni business leaderi, printr-o explorare practică şi relevantă a mediului managerial de astazi. Astfel, absolvenţii acestui program vor putea să:

  • îşi dezvolte propria filozofie de leadership;
  • demonstreze o abordare argumentativă în luarea deciziilor;
  • definească şi analizeze o problemă organizaţională, identificând soluţii sustenabile de rezolvare;
  • se auto-motiveze şi să-i motiveze pe membrii echipei pe care o conduc să obţină cele mai bune rezultate în contextul dat;
  • integreze consideraţii de ordin cultural, tehnic, economic şi global în analiza oportunităţilor de afaceri.

“Suntem fericiţi că putem să-i susţinem pe cei dornici de dezvoltare profesională continuă şi mediul de afaceri din România, printr-un program de MBA atât de aplicat, cunoştinţele dobândite de cursanţi putând fi utilizate în practică imediat. Expertiza profesorilor este globală, echipa de lectori fiind formată, în prezent, exclusiv din profesori străini. În calitate de centru de pregătire pentru acest program în România nu putem interveni asupra procesului educaţional, garantând astfel 100% calitatea americană pentru un program livrat în Europa”, spune Adela Şova, Coordonatorul Programului MCU MBA în România, Head of Globaltraining Romania.

Cursurile, predate în limba engleză, se desfăşoară pe parcursul a 22 de luni, în sistem mixt, atât on-line cât şi în format tradiţional, la clasă, in Bucureşti. Costul programului este de 8.350 euro. Există scheme de plată flexibile şi se oferă burse parţiale de studiu. Programul este accesibil şi studenţilor din afara Bucureştiului, cursurile predate în clasă desfăşurându-se în weekend.
Pentru seria din primăvara lui 2015, înscrierile sunt încă deschise.

Despre Marymount California University
Marymount California University este o universitate de top din California, SUA, care oferă programe universitare si postuniversitare (tip MBA si MSc) in domenii variate (Business, Liberal Arts, Media Studies, Psychology, Community Psychology, Leadership, Global Development).

Universitatea este acreditată de WASC (Western Association of Schools and Colleges), iar programele ei sunt recunoscute de către US Department of Education.

Despre Globaltraining Romania
Globaltraining România, pe lângă programul MCU MBA, susţine dezvoltarea profesională continuă prin cursuri de pregătire pentru obţinerea a numeroase certificări profesionale internaţionale de prestigiu, precum: ACCA (The Association of Chartered Certified Accountants), DipIFR (Diploma in International Financial Reporting), ADIT (Advanced Diploma in International Taxation), CFA (Chartered Financial Analyst), CIA (Certified Internal Auditor), CIPR (The Chartered Institute of Public Relations) Diploma in Public Relations şi Internal Communication Diploma.

Globaltraining este prezent cu birouri permanente în trei ţări, Cipru, Grecia şi România, însă activează în prezent la nivel global acoperind deja alte 10 ţări, şi are o experienţă de peste 20 de ani în oferirea de programe de training.