Filmul documentar „Marea Unire – România, la 100 de ani” prezentat la Stuttgart, Germania

34

EU Reflect-Asociația pentru Dialog Intercultural din Stuttgart în colaborare cu Agenția de presă Agerpres București, va organiza un eveniment dedicat Centenarului României. Acțiunea se va desfășura la data de 18 noiembrie a.c., începând cu orele 17:00, în Kleiner Kursaal-Bad Cannstatt, Königsplatz 1, 70372 Stuttgart, Germania.

În cadrul evenimentului, Agenția de presă Agerpres va prezenta un film documentar-istoric în realizare proprie, intitulat „Marea Unire – România, la 100 de ani“ și o expoziție de fotografii tot din arhiva proprie „România -Evoluție“.

Printre cei invitați la discuțiile deschise care se vor desfășura în urma vizionării filmului, vor fi prezenți: Adrian Teleabă, istoric și Dr.med. Mihai Neagu, directorul Bibliotecii Române din Freiburg.

Desenele copiilor din asociație vor putea fi admirate într-o expoziție proprie, iar grupul de dansuri „Hora satului“ din Stuttgart va încheia evenimentul.

Organizatorii își doresc ca acest eveniment să atragă nu numai cetățenii originari din spațiul carpato-danubiano-pontic, ci și pe toți cei interesați de istoria României în context european.

Partener media: „Zig-Zag de România“ la Freies Radio für Stuttgart www.onlinereflect.eu